SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless alınır mı?

yunusekocak

Hectopat
Daha fazla  
Wireless bir kulaklık alacağım, sonunda Arctis Nova 7 de karar kıldım. Uzun süre bilgisayar başında oluyorum iş ve oyunlar için kulak ağrıtmamasını istiyorum sizce bu kulaklık nasıldır kullanan arkadaşlarda bilgilerini paylaşırlarsa... Mikrofonu tam olarak nasıl ayar yapınca veya sesler yeterli mi oyun ve müzik tarafında olsun.

Mikrofonu gayet yeterli. Şarjı gayet iyi gidiyor. Rahatlık olarak benim kullandığım kulaklıklar; Cloud 2, Razer BlackShark V2X, Corsair Virtuosso. Bence aralarında ki en iyisi Arctis Nova 7 Wireless. Ayrıca ürünümü 2022'nin aralık ayında satın almıştım. Ürünüm daha garantiden geleli 10 gün oluyor. Direkt değişim sağladılar. Çok vahim bir problemi de yoktu, tamirle çözülebilirdi ancak değiştirdiler. Garanti bakımından da iyi olduğunu gösteriyor bu. Ben tavsiye ederim.

Nova 5 öneririm. 1 haftadır kullanıyorum, 10 numara kulaklık. Mikrofonu daha iyi, fiyatı daha uygun. Şarjı Nova 7'ye göre 2 kat daha uzun süre gidiyor, daha güncel bir kulaklık. Ek olarak Nova 5 için mobil uygulama desteği de mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı