SteelSeries Arctis Nova Pro alınır mı?

Bütçe
5k
@LordMaxi merhaba kulaklığı iade ettiniz mi? Geçen gün aldığım nova pro da alt frekanslarda cızırtı oluyor. Sizdeki ürünü iade ettikten sonra bana mı sattılar diye düşündüm 😅

@LordMaxi merhaba kulaklığı iade ettiniz mi? Geçen gün aldığım nova pro da alt frekanslarda cızırtı oluyor. Sizdeki ürünü iade ettikten sonra bana mı sattılar diye düşündüm 😅
Hayır kulaklığı 2 yıldır falan kullanıyordum bi köşede duruyor şu anda. Konuyu açtığımı tamamen unutmuşum steelseries arctis nova pro aldım kullanıyorum çok memnunum.

Ayrıca önceki kulaklığım HyperX cloud 2ydi biraz yanlış anlamışsınız konuyu 😅

Hayır kulaklığı 2 yıldır falan kullanıyordum bir köşede duruyor şu anda. Konuyu açtığımı tamamen unutmuşum SteelSeries Arctis Nova Pro aldım kullanıyorum çok memnunum.

Ayrıca önceki kulaklığım HyperX Cloud 2ydi biraz yanlış anlamışsınız konuyu 😅

Ahahah tanamdır çok pardon konunun akışını kaçırmışım.

Hayır kulaklığı 2 yıldır falan kullanıyordum bi köşede duruyor şu anda. Konuyu açtığımı tamamen unutmuşum steelseries arctis nova pro aldım kullanıyorum çok memnunum.

Ayrıca önceki kulaklığım HyperX cloud 2ydi biraz yanlış anlamışsınız konuyu 😅
Arctis Nova Pro almayı düşünüyorum bende. Genel olarak değerlendirir misiniz?

GSP600 ile arasında kaldım. Creative SoundBlaster G6 DAC var. GSP600 tercih edecektim. Nova Pro daha mı mantıklı olur bilemedim.

Arctis Nova Pro almayı düşünüyorum bende. Genel olarak değerlendirir misiniz?

GSP600 ile arasında kaldım. Creative SoundBlaster G6 DAC var. GSP600 tercih edecektim. Nova Pro daha mı mantıklı olur bilemedim.
Diğer kulaklıkları bilmiyorum hocam ama açıkçası inanılmaz derecede memnunum kulaklıktan. Kusur olarak sayabileceğim tek şey kulaklığın pedleri olabilir, deri oldukları için çok sıcak tutuyorlar. Tabii yaz ve kış için ayrı fayda veya zararları olabilir duruma göre. Ses kalitesinden inanılmaz memnunum.

Arctis Nova Pro'nun Wireless versiyonu var bende ben gayet memnunum fakat kablolu versiyonu nasıldır onu bilmiyorum açıkçası uygulaması SteelSeries GG de çok güzel ekolayzer ayarı vs. Özellikleri ile bayağı iş görüyor.
Hocam bu kulaklık ile ilgili şöyle bir bilgiye ihtiyacım var. Kulaklık masaüstü decki arkasında bir line out çıkışı görünüyor. Stream veya speaker modunda line out çıkışına kablolu ikinci bir kulaklık bağlayarak; aynı anda her iki kulaklıktan da ses alabiliyor miyiz?

Diğer kulaklıkları bilmiyorum hocam ama açıkçası inanılmaz derecede memnunum kulaklıktan. Kusur olarak sayabileceğim tek şey kulaklığın pedleri olabilir, deri oldukları için çok sıcak tutuyorlar. Tabii yaz ve kış için ayrı fayda veya zararları olabilir duruma göre. Ses kalitesinden inanılmaz memnunum.

Hocam konu açılalı 1 yıl olmuş görürsen cevaplayabilir misin?

1-sanıyorum Nova Pro'nun kablolu olan modelini aldınız öncelikle memnun musunuz?
2-kablolar dolanıyor mu zamanla?
3-herhangi bir kronik hata vs. Yaşadınız mı?
4-müzik ve oyun performansını anlatabilir misiniz?

1-sanıyorum Nova Pro'nun kablolu olan modelini aldınız öncelikle memnun musunuz?
aldın mı hocam sende kulaklık bende nova pro almayı düşünüyorum

Hocam birazcık geç oldu ama kusura bakmayın

1- Evet Nova Pro kablolu modelini aldım ve gayet memnunum ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.
2- Kablolar dolanmıyor o konuda hiçbir sıkıntı yaşamadım
3- Kulaklık padleri dökülmeye başladı sanırım yenisini alacağım ama neredeyse çoğunlukla aktif kullandığımı varsayarsak normal.
4- Müzik performansı odyofil değilseniz fazla fazlaca yeterli, oyun performansı da keza gayet memnun edici seviyede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı