SteelSeries Arctis Nova Pro hala alınır mı?

Kmatons

Centipat
Daha fazla  
Merhaba!
Hem bilgisayarda oyun oynarken, hem de dışarıda müzik dinlemek için kablosuz bir kulaklık arıyorum. Maksimum 20.000 ₺ bütçem var. Nova Pro her yönden güzel bir kulaklık ama eski olması ve Bluetooth performansı kafamı karıştırdı.

Bu fiyata alınabilecek en iyi kablosuz kulaklık sizce hangisi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Nova Pro kullanıcısıyım. Daha önce Arctis 7 kullanıyordum, konfor olarak onu biraz arıyorum. Nova Pro daha kompakt olduğu için dış kullanımda sırıtmaz ama uzun süre kafada kalınca hafif baskı yapabiliyor. Bluetooth modunu kullanmadığım için bu konuda bir şey diyemem.

Merhaba, Nova Pro kullanıcısıyım. Daha önce Arctis 7 kullanıyordum, konfor olarak onu biraz arıyorum. Nova Pro daha kompakt olduğu için dış kullanımda sırıtmaz ama uzun süre kafada kalınca hafif baskı yapabiliyor. Bluetooth modunu kullanmadığım için bu konuda bir şey diyemem.
Bluetooth la gecikme felen öyle gözle görülebilir bir fark yaşatmıyorsa tamamdır zaten kulaklık güzel şüphelendiğim telefondaki performansıydı yorumunuz için teşekkürler.

Merhaba!
Hem bilgisayarda oyun oynarken, hem de dışarıda müzik dinlemek için kablosuz bir kulaklık arıyorum. Maksimum 20.000 ₺ bütçem var. Nova Pro her yönden güzel bir kulaklık ama eski olması ve Bluetooth performansı kafamı karıştırdı.

Bu fiyata alınabilecek en iyi kablosuz kulaklık sizce hangisi olur?

Kullanıcısıyım tek sorunu ağırlık ve her yere götürüp kolayca bağlanamaması bir decki olduğu için hem onu hem de uzun kablosuyla gidip bağlamak zorunda olduğunuz için sıkıntı yoksa mükemmel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı