SteelSeries Arctis Nova Pro mikrofon çalışmıyor

Berat7892

Kilopat
Daha fazla  
Bugün yeni aldım mikrofonu çalışmıyor. Her ayarı yaptım Discord'dan sesim gitmiyor. Hiçbir yerden mikrofonum çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, kutudan çıkan 3.5 mm jack ile game dace bağladığımda her şeyi denedim her ayarı denedim ancak mikrofon aktif olmuyor. windows vs mikrofonu görüyor ancak ses girişi alamıyorum. kablosuz iken böyle bir problem olmuyor. kulaklığı telefona bağladığımda jack ile mikrofon çalışıyor. çözebildiniz mi sorunu, yabancı forumları da inceledim ancak sorular hep havada kalmış çözüm yok.

merhaba, kutudan çıkan 3.5 mm jack ile game dace bağladığımda her şeyi denedim her ayarı denedim ancak mikrofon aktif olmuyor. windows vs mikrofonu görüyor ancak ses girişi alamıyorum. kablosuz iken böyle bir problem olmuyor. kulaklığı telefona bağladığımda jack ile mikrofon çalışıyor. çözebildiniz mi sorunu, yabancı forumları da inceledim ancak sorular hep havada kalmış çözüm yok.
merhaba bu soruna bır çozum bulabıldınız mı, bununla ılgılı bır cozum bulamadımç

Bugün yeni aldım mikrofonu çalışmıyor. Her ayarı yaptım Discord'dan sesim gitmiyor. Hiçbir yerden mikrofonum çalışmıyor.
merhaba bu soruna bır cozum bulabıldınız mı

merhaba bu soruna bır çozum bulabıldınız mı, bununla ılgılı bır cozum bulamadımç

merhaba bu soruna bır cozum bulabıldınız mı
Anıl maalesef, bı noktadan sonra denemeyi bıraktım, ancak araştırmalarım ve steelseries ile iletisimime istinaden, bu ürünle gelen gamedac kablo ile ses iletimini desteklemiyor. Bunun için gamedac 2.0 gerekiyor. Bu benim çıkardığım sonuç. Muhtemelen game saç 2.0 ile bu sorun çözülebilir ama almadım ve açıkçası bir daha da kablo ile bağlamayı hiç denemedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı