Steelseries Arctis Nova Pro vs Asus ROG Delta II

Bütçe
9000-10000

eminsah

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless ile ASUS ROG Delta II Wireless arasında kaldım, bayağı kararsızım.
Amacım kaliteli bir ses deneyimi (özellikle müzikte ve sinematik oyunlarda), aynı zamanda uzun saatler boyunca terletmeyen, kafamı sıkmayan bir konfor da arıyorum.

Daha önce Nova 7 kullanmıştım ama Sonar yazılımı sistemimdeki Razer Synapse uygulamasıyla çakışıyordu, sistem saçmalamaya başlamıştı. Üstelik kulaklık uzun kullanımda konforlu gelmedi, iade ettim.

Şimdi Nova Pro’yu düşünüyorum çünkü yanında gelen GameDAC sayesinde Sonar'ı kurmadan da iyi bir deneyim alındığı söyleniyor. Ama sistemim ASUS + Razer ekipmanları, o yüzden Delta II de mantıklı geliyor. Özellikle Armoury Crate kullanabileceğim açısından.

Nova Pro’nun ANC’si var ama kulak pedleri fazla ısınıyor, Delta II daha serinmiş.
Delta II kumaş pedlerle geliyor, konforu iyi deniyor ama müzik performansı biraz daha sıcak ve bass odaklıymış.

Siz olsanız hangisini alırdınız? Özellikle bu cihazları kullanan varsa deneyimlerini çok merak ediyorum.

Teşekkürler şimdiden

Aktif olarak nova 7 kullanıyorum, bi daha kulaklıkta steelseries asla kullanmam herhalde. ROG tercih ederdim şahsen

Ben de Nova 7 iade ettim, uzun kullanımda baş ağrısı yapıyordu. Senin bu düşüncenin sebebi nedir?

Ben aslında kulaklığın konforundan aşırı memnunum kafamda unutup 45 dakika sonra bip sesiyle kapandığında kafamda olduğunu fark ettiğim çok oldu. Ama ses konusunds fiyatını hakettiğini asla düşünmüyorum.
Bunun dışında bana mı denk geldi bilmiyorum ama kulaklığı takıyorum ses cızırtılı geliyor dongleının üstündeki tuştan bağlantıyı koparıp tekrar bağlıyorum tekrar düzeliyor falan garip garip huyları var. Hadi sesini ayarlıyayım sonarı açayım desen sonar zaten başlı başlına problem ses sekmesine 30 tane şey ekliyor kulaklığı çıkarıp hapörlere geçmek istediğimde hoparlörü seçsen bile ses vermiyor sonarı devre dışı bırakman gerekiyor falan geriyor beni bilmiyorum soğudum yani 😅

Arkadaşlar merhaba,
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless ile ASUS ROG Delta II Wireless arasında kaldım, bayağı kararsızım.
Amacım kaliteli bir ses deneyimi (özellikle müzikte ve sinematik oyunlarda), aynı zamanda uzun saatler boyunca terletmeyen, kafamı sıkmayan bir konfor da arıyorum.

Daha önce Nova 7 kullanmıştım ama Sonar yazılımı sistemimdeki Razer Synapse uygulamasıyla çakışıyordu, sistem saçmalamaya başlamıştı. Üstelik kulaklık uzun kullanımda konforlu gelmedi, iade ettim.

Şimdi Nova Pro’yu düşünüyorum çünkü yanında gelen GameDAC sayesinde Sonar'ı kurmadan da iyi bir deneyim alındığı söyleniyor. Ama sistemim ASUS + Razer ekipmanları, o yüzden Delta II de mantıklı geliyor. Özellikle Armoury Crate kullanabileceğim açısından.

Nova Pro’nun ANC’si var ama kulak pedleri fazla ısınıyor, Delta II daha serinmiş.
Delta II kumaş pedlerle geliyor, konforu iyi deniyor ama müzik performansı biraz daha sıcak ve bass odaklıymış.

Siz olsanız hangisini alırdınız? Özellikle bu cihazları kullanan varsa deneyimlerini çok merak ediyorum.

Teşekkürler şimdiden
Nova pro biraz daha iyi ses kalitesi olarak Nova 7'den. Bence hakketmiyor batarya ve gamedac'in cok bir olayı yok benim gözümde, hem paranın bir kısmını bunlara veriyorsun mantık olarak ses saf kalitesinden çok para bunlara gidiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı