SteelSeries Arctis Nova Pro vs Razer Barracuda Pro

10.000 - 15.000 tl bandında kulaklık arayışındaydım. bu bütçeyi sizin önerileriniz içinde kullanabilirim. günün sonunda keyifli bir müzik deneyimi ve fps oyunlarında da iyi bir performans vermesini istiyorum. ileriki süreçte oled 360 hz bir monitör düşünmekteyim

G6 ve dt 770 Pro alabilirsin o zaman. Bu bütçeye daha iyisini yapamazsın.

Gamepower'dan geçeceğin için söylüyorum, kulaklarına inanamayacaksın. Hahhaha
ahahaha şuan bu kulaklığı razer thx ile standart müzik ayarlarında açtığımda bile başka bir kulaklık haline dönüştü resmen ben önceden bu kulaklığı kullanmıyormuşum dedirtti o yüzden yeni bir kulaklık arayışı içerisine girdim. dedim ben bu kulaklıkla bu deneyimi yaşadıysam iyi bir ekipman ile ne yaşarım

Ben steelseries artic nova pro wifi olanı kullanıyorum. Çok memnunum. Ondan önce asus rog theta electect kullanıyordum. Oda güzel ama biraz ağırdı. Ss nova pro wireles Sana diyeceğim yaklaşık 3 ay önce 13500 tl ye almıştım. Şuan bayağı indirime girdi. 10-11 k arasında satılıyor. Gözü kapalı alabilirsin.

Dostum mesajları baştan okursan hata ettiğini anlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…