HoshChakaL
Decapat
oyun tarafında ses kasma performansı nasıl ve şarkılarda gümbür gümbür performans sağlıyor mu acaba ?
oyun tarafında ses kasma performansı nasıl ve şarkılarda gümbür gümbür performans sağlıyor mu acaba ?
Oyun tarafında ses kasma performansı nasıl ve şarkılarda gümbür gümbür performans sağlıyor mu acaba?

10.000 - 15.000 tl bandında kulaklık arayışındaydım. bu bütçeyi sizin önerileriniz içinde kullanabilirim. günün sonunda keyifli bir müzik deneyimi ve fps oyunlarında da iyi bir performans vermesini istiyorum. ileriki süreçte oled 360 hz bir monitör düşünmekteyimTHX'in bu kadar fark ettiğini ilk defa duyuyorum. Alacağın bütün kulaklıklarda kullanırsın yüksek ihtimalle. Ses kartı almanıza gerek yok ama DAC alırsanız ses performansı bayağı artıyor. Bütçe verirseniz hem IEM hem de DAC önerebilirim.
10.000 - 15.000 TL bandında kulaklık arayışındaydım. Bu bütçeyi sizin önerileriniz içinde kullanabilirim. Günün sonunda keyifli bir müzik deneyimi ve FPS oyunlarında da iyi bir performans vermesini istiyorum. İleriki süreçte OLED 360 Hz bir monitör düşünmekteyim.
ahahaha şuan bu kulaklığı razer thx ile standart müzik ayarlarında açtığımda bile başka bir kulaklık haline dönüştü resmen ben önceden bu kulaklığı kullanmıyormuşum dedirtti o yüzden yeni bir kulaklık arayışı içerisine girdim. dedim ben bu kulaklıkla bu deneyimi yaşadıysam iyi bir ekipman ile ne yaşarımGamepower'dan geçeceğin için söylüyorum, kulaklarına inanamayacaksın. Hahhaha

Ben steelseries artic nova pro wifi olanı kullanıyorum. Çok memnunum. Ondan önce asus rog theta electect kullanıyordum. Oda güzel ama biraz ağırdı. Ss nova pro wireles Sana diyeceğim yaklaşık 3 ay önce 13500 tl ye almıştım. Şuan bayağı indirime girdi. 10-11 k arasında satılıyor. Gözü kapalı alabilirsin.Arkadaşlar merhaba,
SteelSeries Arctis Nova Pro mu Razer Barracuda Pro mu?
Ucuz bir kulaklık kullanıyorum fakat oyun içi ses kasarken çok zorlanıyorum. Seslerin hangi açıdan geldiğini anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Sizce oyun içinde hangi kulaklık daha fazla performans verecektir?
Ben Razer Barracuda'nın özelliklerini daha fazla beğendim. Özellikle iki cihazın aynı anda bağlanması ve dışarıda da kullanma imkanı hoşuma gitti. Sizlerin de bu konudaki görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler!
Ben steelseries artic nova pro wifi olanı kullanıyorum. Çok memnunum. Ondan önce asus rog theta electect kullanıyordum. Oda güzel ama biraz ağırdı. Ss nova pro wireles Sana diyeceğim yaklaşık 3 ay önce 13500 tl ye almıştım. Şuan bayağı indirime girdi. 10-11 k arasında satılıyor. Gözü kapalı alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.