Elektronik SteelSeries Arctis Nova Pro Wired 7099 TL

Anladım, terliyorum hocam. Kumaş olan bu kalitede rahat kulaklık da yok maalesef. Ne yapsam bilemedim. Ben Razer Kraken TE kullanıyorum, o da deri sanırım? Yani aşırı da zorlanmadım aslında, aynı seviyede mi olur?

Dert etmiyorum hocam, hatta kablolu daha iyi benim için.

Anladım, terliyorum hocam. Kumaş olan bu kalitede rahat kulaklık da yok maalesef. Ne yapsam bilemedim. Ben Razer Kraken TE kullanıyorum, o da deri sanırım? Yani aşırı da zorlanmadım aslında, aynı seviyede mi olur?

Evet üst segmentte genelde deri malzeme var. Ben yaz sıcağıyla birlikte teri hissetmeye başladım ama çok rahatsız etmiyor. Razer ile aynı seviyede olacağını düşünüyorum.

Evet üst segmentte genelde deri malzeme var. Ben yaz sıcağıyla birlikte teri hissetmeye başladım ama çok rahatsız etmiyor. Razer ile aynı seviyede olacağını düşünüyorum.

Keşke deri olmasaydı. Sırf bu sebeple başka ürün bakıyorum ama yok galiba? Sanırım bugün de alternatif aynı rahatlıkta ürün bulamazsam alacağım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…