Elektronik SteelSeries Arctis Nova Pro Wired 7099 TL

Kumaş olmayan tüm kulaklıkların terleteceği ölçüde diyeyim. Daha önce Logitech G930 ve ASUS Vulcan kullandım aynı malzemede, benzer şekilde terletiyordu. Elimdeki kumaş modeller bu konuda daha rahat, çok terleyen biriyseniz kumaş olan kulaklıklara bakın, en azından yaz ayları için.

Anladım, terliyorum hocam. Kumaş olan bu kalitede rahat kulaklık da yok maalesef. Ne yapsam bilemedim. Ben Razer Kraken TE kullanıyorum, o da deri sanırım? Yani aşırı da zorlanmadım aslında, aynı seviyede mi olur?

Kablolu modeli kablosuzdan 2 kat falan daha iyidir. Mikrofonu zaten bariz iyi de ses olarak çok daha iyi çünkü kablosuzdaki alıcı sadece bir istasyonken kablolu direkt DAC+AMP olarak geliyor ve kablosuzda sürücülerin frekansı 10-22khz iken kablolu da sürücülerin frekansı 10-40khz. Kabloyu dert etmeyenler için kablosuz bariz daha iyi.
Dert etmiyorum hocam, hatta kablolu daha iyi benim için.

Anladım, terliyorum hocam. Kumaş olan bu kalitede rahat kulaklık da yok maalesef. Ne yapsam bilemedim. Ben Razer Kraken TE kullanıyorum, o da deri sanırım? Yani aşırı da zorlanmadım aslında, aynı seviyede mi olur?

Evet üst segmentte genelde deri malzeme var. Ben yaz sıcağıyla birlikte teri hissetmeye başladım ama çok rahatsız etmiyor. Razer ile aynı seviyede olacağını düşünüyorum.

Evet üst segmentte genelde deri malzeme var. Ben yaz sıcağıyla birlikte teri hissetmeye başladım ama çok rahatsız etmiyor. Razer ile aynı seviyede olacağını düşünüyorum.

Keşke deri olmasaydı. Sırf bu sebeple başka ürün bakıyorum ama yok galiba? Sanırım bugün de alternatif aynı rahatlıkta ürün bulamazsam alacağım hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı