Elektronik SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless 9.999 TL

Daha fazla  
Şu ana kadarki en düşük fiyatına satılıyor. Kulaklık çift batarya ile geliyor. Şarj bittiğinde diğer bataryaya geçiş yaparak kullanabiliyorsunuz. Özellikle çift batarya sizin için önemli bir özellikse alınabilir gibi duruyor.

Not: Peşin fiyata 3 taksit bulunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ana kadarki en düşük fiyatına satılıyor. Kulaklık çift batarya ile geliyor. Şarj bittiğinde diğer bataryaya geçiş yaparak kullanabiliyorsunuz. Özellikle çift batarya sizin için önemli bir özellikse alınabilir gibi duruyor.

Not: Peşin fiyata 3 taksit bulunuyor.
Harika fiyat.

Markanin resmi sitesine girdigimde bu kulakligin platform bazli 3 farkli modeli oldugunu goruyorum. Bu modelleri arasi fark nedir? Ve bu satilan urun bu modellerden hangisi? Bilen yesillendirirse cok memnun olurum

Markanin resmi sitesine girdigimde bu kulakligin platform bazli 3 farkli modeli oldugunu goruyorum. Bu modelleri arasi fark nedir? Ve bu satilan ürün bu modellerden hangisi? Bilen yesillendirirse cok memnun olurum.

Benim bildiğim 2 modeli var Xbox modelinde PC'nin yanı sıra Xbox Type-C girişi mevcut. PlayStation modelinde de aynı durum Ps girişi için söz konusu. PC için kullanacaksanız model fark etmeden alabilirsiniz. Sadece konsol girişleri değişiyor. Sitede ki ürünün hangisi olduğuna dair bir bilgi bulamadım. En mantıklısı satıcıya sormak. Stok ses kalitesi aman aman değil GG yazılımıyla EQ ayarı yapmanızı öneririm. İstek olursa kendi ayarlarımı paylaşabilirim.

Benim bildiğim 2 modeli var Xbox modelinde PC'nin yanı sıra Xbox Type-C girişi mevcut. PlayStation modelinde de aynı durum Ps girişi için söz konusu. PC için kullanacaksanız model fark etmeden alabilirsiniz. Sadece konsol girişleri değişiyor. Sitede ki ürünün hangisi olduğuna dair bir bilgi bulamadım. En mantıklısı satıcıya sormak. Stok ses kalitesi aman aman değil GG yazılımıyla EQ ayarı yapmanızı öneririm. İstek olursa kendi ayarlarımı paylaşabilirim.
Sahsen 6 yildir Arctis 7 kullaniyorum ve halen isimi goruyor, son zamanlarda birkac driver sorunu haricinde bir sorun yasamadim. Fiyat muthis cazip geldi. Siz olsaniz gecis yapar miydiniz?

Ben biraz mecburiyetten bu ürünü almıştım. GG yazılımından memnunum kullandığınız diğer kulaklığı kullanmadığım için geçiş konusuna yorum yapamayacağım. Müzik kalitesi Türkiye'de bulunan çoğu oyuncu kulaklığına göre iyidir belki, bana göre ortalama. Mikrofon ses kalitesini pek beğenmiyorlar ancak biraz ayarlama yapınca benim epeyce hoşuma gitti. Oyun için gayet iyi ses yüksekliği çok fazla %80-85 civarında kullanıyorum. Razer BlackShark V2 Pro 2023'ten geçmiştim kullanım olarak daha rahat oyun konusunda ses olarak benzerler. Müzik kalitesi olarak Razer 4 ise bu ürün 6-7 arası.

Benim aldığım dönem aklımda Audeze Maxwell vardı ancak satışı sadece ikinci elde mevcuttu ağırlığı konusunda şüphelerim vardı deneyip alamayacağımdan dolayı mecburen bu cihazı aldım.

Bu yılın başlarında almıştım şuan için sararma vs. yok sigara içimi etkiler mi bilmiyorum sigara kullanmıyorum.

IMG_8620.jpeg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı