SteelSeries Arctis Nova Pro X ve SteelSeries Arctis Nova 7P vs SteelSeries Arctis 7P+

ard1842

Decapat
Daha fazla  

Yukarıda linkini bıraktığım kulaklıklar arasında kararsız kaldım. Belli bir süredir beyaz ekipmanlar kullandığım için beyaz olmasına özen gösterdim ve artık kablo ile uğraşmak istemedim. Arctis 7P+ ve Nova 7P arasında kalmışken, Trendyol'da Arctis Nova Pro Xbox versiyonunun indirime girdiğini gördüm. O kadar para vermişken de iyisini almak lazım dedim ama aklımda soru işaretleri var. Arctis Nova Pro Xbox'un PC sürümü ile farkları var mı? Tamamen aynı özelliklere mi sahip? Bu kulaklıklardan hangisini almalıyım? Multi-platform modeli ile fiyat farkı çok.

1. Nova Pro
2. Nova 7P
3. Arctis 7+

3.'yü kullanmaktayım memnunum 30 saat şarjı dayanıyor iyi sesi yeterli 2.4ghz kullanılabiliyor.

Hiçbir farkı yok aynı şekilde PC dede kullanılabiliyor ben öncesinde Arctis Pro kullandım şimdi Arctis Nova Pro sipariş ettim xbox/pc olan modelini diğerine fazla para dökmeye değmez.

Steelseries Arctis 7+ kullanıyorum. Ekimin sonunda almıştım yani 4 aydır kullanıyorum, şarjı ve ses kalitesi konusunda sıkıntı yaşamadım. En çok sevdiğim özelliği ise Chatmix özelliği. Direkt kulaklık üzerinden oyunun sesini kısıp konuşmanın sesini arttırabiliyorsun veya oyunu arttırıp konuşmayı kısabiliyorsun. Oyun sırasında discord'dan konuşurken çok güzel iş yapabiliyor.

Hiçbir farkı yok aynı şekilde PC dede kullanılabiliyor ben öncesinde Arctis Pro kullandım şimdi Arctis Nova Pro sipariş ettim xbox/pc olan modelini diğerine fazla para dökmeye değmez.
Tabii ki PC de kullanıldığını biliyorum, örnek verirsem Arctis Nova Pro PC versiyonu CS:GO tarafından onaylanmış. Yazılımsal olarak oyundan oyuna ayar yapılabiliyor ve yazılım oyuna göre sesleri falan otomatik ayarlıyor diye gördüm, kulaklığın incelemesini yapanlardan. Zaten PC versiyonu bütçemi aşıyor o konuda haklısınız.

Evet Arctis 7+ güzel bir kulaklık ama Arctis Nova 7P daha uzun şarj süresi veriyor. Arctis 7+ 15 dk şarj da 3 saat kullanım veriyorken Arctis Nova 7P 6 saat veriyor. Kullanım süresi olarak 8 saat Arctis Nova 7P daha avantajlı kalıyor. Cevap için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Acaba bilgisayarda oyun oynamak için alınır mı? Valorant CS gibi oyunlarda? Fiyatıda baya düşmüş neden acaba

Haklısınız bende zaten onu almaya karar verdim.

Bende satın aldım geldi kullandım ama tatmin etmedi öyle wow diyecek bir değişim hissedemedim Arctis Pro+ gamedac olan modelini kullandıktan sonra Nova Pro da Arctis Pro+ gamedac ile pek hissedilen farkı yok gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…