ard1842
Decapat
Daha fazla  

SteelSeries Arctis Nova Pro X 7.1 Surround Pc/xbox Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (OYUNCU) - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Arctis Nova Pro X 7.1 Surround Pc/xbox Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (OYUNCU) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

SteelSeries Arctis 7P+ PS5 Wireless Gaming Kulaklık-Kayıpsız 2,4GHz - PS 3D Audio Destekler - Beyaz - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Arctis 7P+ PS5 Wireless Gaming Kulaklık-Kayıpsız 2,4GHz - PS 3D Audio Destekler - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
				Yukarıda linkini bıraktığım kulaklıklar arasında kararsız kaldım. Belli bir süredir beyaz ekipmanlar kullandığım için beyaz olmasına özen gösterdim ve artık kablo ile uğraşmak istemedim. Arctis 7P+ ve Nova 7P arasında kalmışken, Trendyol'da Arctis Nova Pro Xbox versiyonunun indirime girdiğini gördüm. O kadar para vermişken de iyisini almak lazım dedim ama aklımda soru işaretleri var. Arctis Nova Pro Xbox'un PC sürümü ile farkları var mı? Tamamen aynı özelliklere mi sahip? Bu kulaklıklardan hangisini almalıyım? Multi-platform modeli ile fiyat farkı çok.