Echo808 Femtopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #31 zafher dedi: Rica ederim mümkünse biraz kullandıktan sonra incelemesini yapar mısınız artı ve eksi yönleri ile. Genişletmek için tıkla... hocam kendimi zorlayıp cloud 2 almaya karar verdim mantıklı bi karar olacağını düşünüyorum en iyisi bu kulaklık mıdır?
zafher dedi: Rica ederim mümkünse biraz kullandıktan sonra incelemesini yapar mısınız artı ve eksi yönleri ile. Genişletmek için tıkla... hocam kendimi zorlayıp cloud 2 almaya karar verdim mantıklı bi karar olacağını düşünüyorum en iyisi bu kulaklık mıdır?
zafher Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 361 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ Gaming Z RX6800 16GB -Adata XPG D41 2x8GB 3600MHz - ASUS ROG B550F - AMD Ryzen 7 5700x 3.60GHz - Cooler Master Masterlıquıd ML240L V2 RGB -CORSAIR 4000X-Corsair rm750x 80+ gold Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #32 Echo808 dedi: Hocam kendimi zorlayıp Cloud 2 almaya karar verdim mantıklı bir karar olacağını düşünüyorum en iyisi bu kulaklık mıdır? Genişletmek için tıkla... Daha önce kullandım hocam gayet kaliteli bütçeniz varsa değer. Bir de hocam yine incelemesini yazarsanız memnun kalırım buradaki kulaklık arayan arkadaşlarda yararlanabilir en azından
Echo808 dedi: Hocam kendimi zorlayıp Cloud 2 almaya karar verdim mantıklı bir karar olacağını düşünüyorum en iyisi bu kulaklık mıdır? Genişletmek için tıkla... Daha önce kullandım hocam gayet kaliteli bütçeniz varsa değer. Bir de hocam yine incelemesini yazarsanız memnun kalırım buradaki kulaklık arayan arkadaşlarda yararlanabilir en azından
Echo808 Femtopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #33 zafher dedi: Daha önce kullandım hocam gayet kaliteli bütçeniz varsa değer. Bir de hocam yine incelemesini yazarsanız memnun kalırım buradaki kulaklık arayan arkadaşlarda yararlanabilir en azından Genişletmek için tıkla... tabiki yapacağım teşekkür ederim incelememde beklerim efendim
zafher dedi: Daha önce kullandım hocam gayet kaliteli bütçeniz varsa değer. Bir de hocam yine incelemesini yazarsanız memnun kalırım buradaki kulaklık arayan arkadaşlarda yararlanabilir en azından Genişletmek için tıkla... tabiki yapacağım teşekkür ederim incelememde beklerim efendim
zafher Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 361 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ Gaming Z RX6800 16GB -Adata XPG D41 2x8GB 3600MHz - ASUS ROG B550F - AMD Ryzen 7 5700x 3.60GHz - Cooler Master Masterlıquıd ML240L V2 RGB -CORSAIR 4000X-Corsair rm750x 80+ gold Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #34 Echo808 dedi: Tabii ki yapacağım teşekkür ederim incelememde beklerim efendim Genişletmek için tıkla... 4 gözle beklıyorum hocam
Echo808 dedi: Tabii ki yapacağım teşekkür ederim incelememde beklerim efendim Genişletmek için tıkla... 4 gözle beklıyorum hocam