SteelSeries Arctis Pro alınır mı?

KuraiWasHere

Centipat
Arctis Pro alınır mı?
Arctis Pro ve Pro Wireless'ın tek farkı Wireless olması mı? Çünkü normali 1, 7K Wireless'i 3, 5K
SteelSeries kulaklıklar arasından en iyisi mi? (konfor, ses, mikrofon kalitesi vs. olarak)
Ve son olarak Arctis Prime gibi anakarttan mı besleniyor yoksa kendi ses yongası mı var?

Steelseries en iyisi degil o kesin. Alinir mi kisminsana kalmis. Kullanip nefret eden kadar cok begenen de var. "Gaming" kulaklik balonundan uzaklasabiliyorsan bence cok daha guzel secenekler bulmak mumkun hele o fiyatlarda.

SteelSeries en iyisi degil o kesin. Alınır mı kisminsana kalmis. Kullanip nefret eden kadar cok begenen de var. "Gaming" kulaklık balonundan uzaklasabiliyorsan bence cok daha guzel secenekler bulmak mumkun hele o fiyatlarda.

"Gaming" dediniz de sadece oyun oynamak için almıyorum zaten hem müzik hem oyun için alıyorum.Ayrıca bu kulaklığın fiyatı "Gaming" diye pahalı değil, Hi-Fi diye pahalı.

Son düzenleme:
Müzik, film için alacaksanız aynı fiyata wireless olanlara yönelin derim, daha fazla rahatlık sunar. Arctis 9 wireless çok beğeniliyordu, param olsa bende ondan onlardan almak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı