SteelSeries Arctis Pro Alınır mı?

Mr.Dirge

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık iki aydır kulaklıklara bakıyorum. Fakat hiçbir kulaklık içime sinmiyor. Kulaklıkların kalitesi kullanıcıdan kullanıcıya göre değişiyor ve karar veremiyorum. Yaklaşık 750 TLl'lik bir bütçem var ve SS Arctis Pro düşünüyorum. Amazon'da çok uygun bir fiyata satılıyor. Bunlar dışında CS:GO gibi FPS oyunlarında işime yarayacak kulaklıklar arıyorum. Her türlü öneriye açığım. Eklemeyi unuttum da kulaklık olabildiğince sağlam ve rahat olabilirse sevinirim. Mikrofona gelirsek sesimi temiz versin ve arkadaki sesleri almasın yeter.

Son düzenleme:
Güzel kulaklık pişman etmez ama istersen Corsair Void Pro ya da bir bak

Haklısınız,oda seçeneklerim arasında ama yapabilirseniz Corsair Void Pro yu niye önerdiğinizi söyleyebilir misiniz?
Mikeofon için birşey söyliyemem dahili mikrofonlar iyi olsalar bile ayrı mikrafonlar daha iyi oluyor önerme sebebim ses kalitesi çok güzel bir kulaklık kendini oyunun tam içinde sanıyorsun bir dene vatanda falan bulursan

Mikeofon için birşey söyliyemem dahili mikrofonlar iyi olsalar bile ayrı mikrafonlar daha iyi oluyor önerme sebebim ses kalitesi çok güzel bir kulaklık kendini oyunun tam içinde sanıyorsun bir dene vatanda falan bulursan
Teşekkürler. Peki Arctis Pro hakkında ne düşünüyorsunuz.Kişisel görüşünüzü alabilir miyim?

SS Artic serisinde baya güzel kulaklıklar çıkardı piyasaya bizzat test etmedim ama kullanıco yorumları ve izlediğim incelemlere göre baya kaliteli bir kulaklık

Bu iki kulaklığa alternatif bunlara da bakabilirsin

Logitech G Pro
Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition
HyperX Cloud Flight

Herhangi bir ürünü (amazonda olan) kargo vergi ücreti öğrenmek içinde bu siteyi kullana bilirsin

Bu iki kulaklığa alternatif bunlara da bakabilirsin

Logitech G Pro
Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition
HyperX Cloud Flight

Herhangi bir ürünü (amazonda olan) kargo vergi ücreti öğrenmek içinde bu siteyi kullana bilirsin

Site için teşekkür ederim.Peki kulaklıkları niye önerdiğinizi söyler misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı