SteelSeries Arctis Pro vs Arctis Nova 7

baranerfb

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Bu iki kulaklık arasında kaldım. Arctis 3 (2019) kullanıyorum. Aslında aşırı memnunum ancak Wireless modeline geçmek istiyorum. Arctis Pro eski bir model o yüzden Nova 7 bakıyorum ancak Nova 7 kafa bandı vs malzeme kalitesini bilmiyorum. Nova 7 kullanan var mı acaba? Bu ikisi arasında hangisini almalıyım?

Fiyat farkı olarak 2-3 bin TL bir fark var. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi?

Nova 7 kullanıyorum malzeme kalitesi iyi ve rahat. Tabii ki uzun süre kullanımda ağrı yapıyor ama özelleştirilebiliyor bandın konumu. Ses kalitesi ve yazılım desteği güzel. Bence Nova 7 sizi tatmin edecektir.

Edit: 1.5 yıldır kullanıyorum malzeme metal olduğundan soyulma yok ama boya kalktı bazı yerlerde.

Nova 7 kullanıyorum malzeme kalitesi iyi ve rahat. Tabii ki uzun süre kullanımda ağrı yapıyor ama özelleştirilebiliyor bandın konumu. Ses kalitesi ve yazılım desteği güzel. Bence Nova 7 sizi tatmin edecektir.

Edit: 1.5 yıldır kullanıyorum malzeme metal olduğundan soyulma yok ama boya kalktı bazı yerlerde.

2019 yılından beri Arctis 3 kullanıyorum. Malzeme kalitesinde hiçbir sorun yaşamadım ve inanılmaz rahat. Nova daha farklı olduğu için çekiniyorum. Sitelerde incelemelerde Arctis Pro daha önde gözüküyor.

2019 yılından beri Arctis 3 kullanıyorum. Malzeme kalitesinde hiçbir sorun yaşamadım ve inanılmaz rahat. Nova daha farklı olduğu için çekiniyorum. Sitelerde incelemelerde Arctis Pro daha önde gözüküyor.

Hocam her zaman daha iyisi vardır. Nova 7 de Arctis Pro da üst segment kulaklıklar ikisi de sizi tatmin edecektir, bence önemli olan ihtiyacınızı karşılaması. Kendi tercihiniz.

Eğer kablolu kullanırım diyosan Nova pro kablolu ses ve mikrofon kalitesi bir tık daha iyi ama kablosuz rahatlığı falan olsun çokda para vermeyim diyorsan nova 5 daha sonradan çıktı 7'den ve daha güncel Nova 5 al.

Eğer kablolu kullanırım diyorsan Nova Pro kablolu ses ve mikrofon kalitesi bir tık daha iyi ama kablosuz rahatlığı falan olsun çok da para vermeyim diyorsan Nova 5 daha sonradan çıktı 7'den ve daha güncel Nova 5 al.

Kablolu almak istemiyorum. İşte Nova beni çok arada bıraktı acaba daha mı rahatsız çok kararsızım :D

Hocam her zaman daha iyisi vardır. Nova 7 de Arctis Pro da üst segment kulaklıklar ikisi de sizi tatmin edecektir, bence önemli olan ihtiyacınızı karşılaması. Kendi tercihiniz.

İhtiyacımı hepsi karşılıyor ama

Şimdi ikisi arasındaki farklara bakıyorum ama güncellik dışında Nova 5 artısını göremedim siz biliyor musunuz acaba?
Ses kalitesi aynı ama microfonu daha iyi. Arctis nova 7'nin artısı da aynı anda hem bluetooth hemde 2.4G'den ses alabilmesi. Yani PC'de kullanırken bir yandan telefona bağlıysa telefonda da kullanabiliyosun.

Ses kalitesi aynı ama microfonu daha iyi. Arctis Nova 7'nin artısı da aynı anda hem Bluetooth hem de 2.4G'den ses alabilmesi. Yani PC'de kullanırken bir yandan telefona bağlıysa telefonda da kullanabiliyosun.

O benim için önemli değil hocam. Baktım şimdi genel kullanım süresi de daha iyi gözüküyor. Galiba Nova 5 alacağım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı