SteelSeries Arctis Nova 7 vs Arctis Pro Wireless

Hocam şu an ben de Arctis Nova Pro kablolu var. Amazon'dan 6K ya aldım aralık ayında. Kablosuz o zaman 15k idi. Ben şahsen çok memnunum. Herhangi bir problem yaşamadım şu ana kadar. Kablosuz olanını kullanmadım fakat çok açıklayıcı bir yorumu size aktarayım. Amazon'daki bir kullanıcı her ikisini de denediğini ve kablolu olanın gamedac ile birlikte çok daha kaliteli bir ses deneyimi sunduğunu belirtmişti. Eğer kablo derdiniz yoksa kesinlikle tavsiye ediyorum. Dilerseniz gamedacsiz de direkt olarak PC'nın jak girişine bağlayabilirsiniz. Gamedac2 o kulaklığa göre optimize edilmiş bir ses kartı. Dilerseniz fotoğraflarını atabilirim.

Hocam kulaklık rahat mı, ses performansı zaten iyi dediniz. Terletme yapıyor mu? Bu arada gamedac nedir, nasıl kullanırım? Bende kulaklığı almayı düşünüyorum da?

Hocam kulaklık rahat mı, ses performansı zaten iyi dediniz. Terletme yapıyor mu? Bu arada gamedac nedir, nasıl kullanırım? Bende kulaklığı almayı düşünüyorum da?
Terleme yapmıyor, yastığı gerçekten çok rahat. Kafa yapınıza göre ayarlayabiliyorsunuz. Ben Gamedac olmadan kullanıyorum. Kablolu olduğu için direkt bilgisayarın jak girişine takıyorum. Gamedac ses kartı diye biliyorum. Mesela PC anakartının içinde realtek ses kartı ve sürücüsü var. Onun sayesinde kulaklık çalışıyor. Fakat sonuçta bu ses kartı bütün kulaklıklarla çalışması için tasarlanmış. Fakat Gamedac yalnızca bu kulaklığa göre geliştirildiği için deneyim kalitesini arttırıyor. Ben biraz kablo karmaşası oluyor diye kullanmıyorum fakat siz sabit bir şekilde düzenlerseniz gayet başarılı oluyor. Benim ürüne puanım 9/10. Kablolu olduğu için bir puan kırdım. Fakat aynı modelin kablosuzundan daha kaliteli olduğu da bir gerçek. Alırsanız mutlaka Amazon gibi güvenilir yerlerden alınız.

Terleme yapmıyor, yastığı gerçekten çok rahat. Kafa yapınıza göre ayarlayabiliyorsunuz. Ben gamedac olmadan kullanıyorum. Kablolu olduğu için direkt bilgisayarın jak girişine takıyorum. Gamedac ses kartı diye biliyorum. Mesela PC anakartının içinde Realtek ses kartı ve sürücüsü var. Onun sayesinde kulaklık çalışıyor. Fakat sonuçta bu ses kartı bütün kulaklıklarla çalışması için tasarlanmış. Fakat gamedac yalnızca bu kulaklığa göre geliştirildiği için deneyim kalitesini arttırıyor. Ben biraz kablo karmaşası oluyor diye kullanmıyorum fakat siz sabit bir şekilde düzenlerseniz gayet başarılı oluyor. Benim ürüne puanım 9/10. kablolu olduğu için bir puan kırdım. Fakat aynı modelin kablosuzundan daha kaliteli olduğu da bir gerçek. Alırsanız mutlaka Amazon gibi güvenilir yerlerden alınız.

Bu iki kulaklıktan hangisi sizinki hocam, alacağım karar verdim. Gamedac içinden çıkıyor sanırım, USB girişi vs mi var? Wireless çok istemiyorum, yeterince Wi-Fi cihaz var zaten. Kablolu iyidir. :)

SteelSeries Arctis Nova Pro Xbox Gaming kulaklık, Hi-Fi ses sürücüleri - 360 uzamsal ses - gamedac gen2 - gen2 clearcast mikrofon - Xbox, PC, PS5, PS4, switch Amazon.com.tr

SteelSeries Arctis Nova Pro multi-platform Gaming kulaklık - Hi-Fi ses sürücüleri - 360 uzamsal ses - gamedac gen2 - gen2 clearcast mikrofon - PC, PS5, PS4, switch https://amzn.eu/d/5etbVMn

Bu iki kulaklıktan hangisi sizinki hocam, alacağım karar verdim. Gamedac içinden çıkıyor sanırım, USB girişi vs mi var? Wireless çok istemiyorum, yeterince Wi-Fi cihaz var zaten. Kablolu iyidir. :)

SteelSeries Arctis Nova Pro Xbox Gaming kulaklık, Hi-Fi ses sürücüleri - 360 uzamsal ses - gamedac gen2 - gen2 clearcast mikrofon - Xbox, PC, PS5, PS4, switch Amazon.com.tr

SteelSeries Arctis Nova Pro multi-platform Gaming kulaklık - Hi-Fi ses sürücüleri - 360 uzamsal ses - gamedac gen2 - gen2 clearcast mikrofon - PC, PS5, PS4, switch https://amzn.eu/d/5etbVMn
Hocam benim ki yukarıdaki fakat aralarında Xbox uyumluluğu dışında fark yok gibi anladım. Her şey aynıdır büyük ihtimalle içinden çıkan donanımlar kabloları vs. Bence alttaki daha ucuz onu alın gitsin. PS uyumlu olan ve Xbox uyumlu olan diye 2 modeli var fakat her ikisi de ortak olarak PC uyumlu. İleride konsolla da kullanırım diyorsanız hangi konsolunuz varsa ona göre seçim yaparsınız. (Xbox uyumlu olan daha pahalı görünüyor.) İçerisinden gamedaci PC ye bağlayabileceğin birbirine eş (birisi yedek) 2 kablo çıkıyor. Type-C to Type-A. Gamedac yuvası type c yani PC de type a girişini kullanıyor. Bir tane de her iki ucu jak olan kulaklığı gamedace bağlayabileceğin kablo var. Fakat dediğim gibi ben gamedacsiz kullanıyorum. Direkt o kabloyu Bilgisayarın jak girişine takıyorum. Araya Gamedac olunca masam küçük olduğu için biraz karışık duruyor. Sende kablo karmaşası olmazsa gamedacle kullansan çok daha iyidir tabi. 24 Bit 96khz ses kalitesi sunuyor. Bu Gamedac benim açımdan pek heyecan verici olmadı fakat kulaklığın kendisi inanılmaz iyi gerçekten. Sonuna kadar fiyatını hakettiğini söyleyebilirim. Gamedacin oled ekranı var onun üzerinden dokunmatik olarak bilgisayarda oyun oynarken bile alt tab atmadan ayarlarını falan değiştirebiliylrsunuz. Son olarak bu kulaklığın 2 farklı cihaz versiyonu var. Biri kablolu diğeri kablosuz. Fakat kablolu kablosuza göre daha kaliteli diyorlar.

Hocam benimki yukarıdaki fakat aralarında Xbox uyumluluğu dışında fark yok gibi anladım. Her şey aynıdır büyük ihtimalle içinden çıkan donanımlar kabloları vs. bence alttaki daha ucuz onu alın gitsin. PS uyumlu olan ve Xbox uyumlu olan diye 2 modeli var fakat her ikisi de ortak olarak PC uyumlu. İleride konsolla da kullanırım diyorsanız hangi konsolunuz varsa ona göre seçim yaparsınız. (Xbox uyumlu olan daha pahalı görünüyor.) İçerisinden gamedaci PC'ye bağlayabileceğin birbirine eş (birisi yedek) 2 kablo çıkıyor. Type-C to Type-A. Gamedac yuvası Type-C yani PC de Type-A girişini kullanıyor. Bir tane de her iki ucu jak olan kulaklığı gamedace bağlayabileceğin kablo var. Fakat dediğim gibi ben gamedacsiz kullanıyorum. Direkt o kabloyu bilgisayarın jak girişine takıyorum. Araya gamedac olunca masam küçük olduğu için biraz karışık duruyor. Sende kablo karmaşası olmazsa gamedacle kullansan çok daha iyidir tabii. 24 bit 96KHz ses kalitesi sunuyor. Bu gamedac benim açımdan pek heyecan verici olmadı fakat kulaklığın kendisi inanılmaz iyi gerçekten. Sonuna kadar fiyatını hakettiğini söyleyebilirim. Gamedacin OLED ekranı var onun üzerinden dokunmatik olarak bilgisayarda oyun oynarken bile Alt Tab atmadan ayarlarını falan değiştirebiliylrsunuz. Son olarak bu kulaklığın 2 farklı cihaz versiyonu var. Biri kablolu diğeri kablosuz. Fakat kablolu kablosuza göre daha kaliteli diyorlar.

Kulaklığın deri olduğu için terletebildiği söyleniyor hocam? Ne diyorsunuz?

Benim şu ana kadar hiç terleme olmadı ama bu konuda bir genelleme yapmam mümkün değil. Bazılarının terleyebilir.
Pedleri değişiyor mu peki hocam? İki ürün var x olanı daha ucuz. Pc içinde kullanılıyor mu ki? SteelSeries Arctis Nova Pro Multi-Platform Gaming Kulaklık - Hi-Fi Ses Sürücüleri - 360 Uzamsal Ses - GameDAC Gen2 - Gen2 Clearcast Mikrofon - PC, PS5, PS4, Switch Amazon.com.tr

SteelSeries Arctis Nova Pro Xbox Gaming Kulaklık, Hi-Fi Ses Sürücüleri - 360 Uzamsal Ses - GameDAC Gen2 - Gen2 Clearcast Mikrofon - Xbox, PC, PS5, PS4, Switch Amazon.com.tr

Pedleri değişiyor mu peki hocam? İki ürün var x olanı daha ucuz. Pc içinde kullanılıyor mu ki? SteelSeries Arctis Nova Pro Multi-Platform Gaming Kulaklık - Hi-Fi Ses Sürücüleri - 360 Uzamsal Ses - GameDAC Gen2 - Gen2 Clearcast Mikrofon - PC, PS5, PS4, Switch Amazon.com.tr

SteelSeries Arctis Nova Pro Xbox Gaming Kulaklık, Hi-Fi Ses Sürücüleri - 360 Uzamsal Ses - GameDAC Gen2 - Gen2 Clearcast Mikrofon - Xbox, PC, PS5, PS4, Switch Amazon.com.tr
Hocam komponent olarak değişiklik gösterdiğini düşünmüyorum. Sadece biri PlayStation + PC uyumlu(Pahalı olan), diğeri de Xbox + PC uyumlu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı