SteelSeries Arctis Pro vs Arctis Nova Pro

ArdaStrix

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İki kulaklık arasında kaldım. Nova Pro'nun avantajı daha güncel sürücülere sahip olması. Düz Pro versiyonunda padlerinin kumaş olması ve daha rahat olması artıları arasında. Sizce hangisini almalıyım?
Düz Pro versiyonu Wireless, diğeri kablolu.

Arkadaşlar PC kullanıcısı olarak Xbox ile PS versiyonu arasındaki fark nedir? 1000TL oynuyor.

Sanırım yok ama FPS oyuncusuyum ve problem yaşamadım gayet net şekilde ayak sesleri duyuluyor.
Sevgili Montana kulaklık üzerine bir konu açtım değerli ifadelerin benim için önemlidir.
Lütfen kullandığınız steelseries arctis pro ayarlarını ifade edebilir misin oyunda ayak sesi duymak istiyorum galiba White noise denilen yani beyaz gürültü alıyorum

Açılan konu linki

Teşekkür ederim
Saygılarımla

Sevgili Montana kulaklık üzerine bir konu açtım değerli ifadelerin benim için önemlidir.
Lütfen kullandığınız SteelSeries Arctis Pro ayarlarını ifade edebilir misin oyunda ayak sesi duymak istiyorum galiba White noise denilen yani beyaz gürültü alıyorum

Açılan konu linki

Teşekkür ederim
Saygılarımla

Hocam ayarlarla düzelecek bir olay değil. Kronik sorunlu bir serisi var Türkiye'ye gelen cihazların çoğunda aynı durum mevcut olmayanlar çok şanslı. 2 cihaz değiştirdim en son iade ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı