SteelSeries Arctis Pro vs. Nova Pro

ozyudo

Kilopat
İyi Sosyaller. Hangisi alınmalı? Bir miktar daha ödeyip nova Pro modelini almama değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeller hakkında deneyimim olmaması ile birlikte dünya piyasasında Nova Pro çok yüksek karşılandı tabii ki reklam çalışması mıydı bilemem ama yabancı ürün inceleme kanallarının hemen hepsi beğendi ve yeni kral moduna girdiler yabancı yayıncıların çoğu kullanıyor eğer istersen kulaklıklar noktasında detaylı incelemeler yapan web siteleri var bu sitelerde detaylı özellik karşılaştırması da yapabilirsin.
Ayrıca yeni her zaman yenidir kafasından Nova Pro diyeceğim.

İyi sosyaller. Hangisi alınmalı? Bir miktar daha ödeyip nova Pro modelini almama değer mi?

Yeni iyidir, o kadar veriyorsanız nova Pro alabilirsiniz mikrofonu da tüm Arctis'lerde olanın üst versiyonu 2. nesil, fakat nova modellerinin tasarımı çoğu kişinin hoşuna gitmiyor ben de dahil, size hangisi tasarım olarak daha iyi geliyorsa onu alın derim sonra pişman da olabilirsiniz ses kalitesi arasında ahım şahım fark olacağını sanmam.

Yeni iyidir, o kadar veriyorsanız nova Pro alabilirsiniz mikrofonu da tüm Arctis'lerde olanın üst versiyonu 2. nesil, fakat nova modellerinin tasarımı çoğu kişinin hoşuna gitmiyor ben de dahil, size hangisi tasarım olarak daha iyi geliyorsa onu alın derim sonra pişman da olabilirsiniz ses kalitesi arasında ahım şahım fark olacağını sanmam.

Açıkçası Arctis Pro'nun tasarımı daha çok sevdim. Yeni modelin yeni özellikleri ya da iyileştirmeleri mevcut fakat pek bir fark yoksa tercihim tasarımını sevdiğim modelden yana kullanmak olacak.

Nova pro zaten eski pro ile aynı fiyatta hatta daha ucuza bile bulabilirsin. Eski pronun üretimi durduruldu diye biliyorum o yüzden de Türkiye’de pahalı, pek stoğu yok
Arctis Pro'nun üretiminin durduğunu bilmiyodum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı