SteelSeries Arctis serisinden öneri

Önerdiğiniz steelseries Arctis Modelli

• Oy verenlerin toplamı
    45
Biliyorum. Başka bir kulaklık tavsiyesi konusunda bir hayli konuşmuştuk yine

Arctis 5 harici bir ses kartı kullandığı için gerçek 7.1 deneyimi verebiliyor ama fiziksel sürücüsü yok.

Gerçek 7.1 deneyiminden kastınız nedir onu anlayamıyorum. Mesela FPS oyunlarında sesin arkadan sağdan soldan üstten geldiğini stereo kulaklık ile anlayamaz mıyım? Yada bu tarz competitive oyunlarda bana nasıl bir faydası olur bu gerçek 7.1 deneyiminin?

Stereo kulaklık da FPS oyunlarında ses kasmak için kullanılabilir fakat 7.1 oyuncu kulaklıklarında sesin tam olarak nereden geldiğiniz hissedebilirsiniz. Denemeden gerçekten o hissi anlatmak çok zor.

Stereo kulaklık da FPS oyunlarında ses kasmak için kullanılabilir fakat 7.1 oyuncu kulaklıklarında sesin tam olarak nereden geldiğiniz hissedebilirsiniz. Denemeden gerçekten o hissi anlatmak çok zor.

USB bağlantılı kendi harici ses kartı olan 7.1 oyuncu kulaklıkları 3.5mm stereo kulaklıklara kıyasla daha iyi yani competitive fps oyunlarında?

Arctis 7 kullanıyorum gayet memnunum.
Kablosuz olması nedeniyle kalkıp dolaşabiliyorsunuz mutfağa gitmek bir şeyler alıp gelmek gibi araya fazla duvar girince kesilebiliyor ama normal olarak.
Ses kalitesi gayet güzel bassları falanda gayet yeterli.

Biliyorum. Başka bir kulaklık tavsiyesi konusunda bir hayli konuşmuştuk yine

Bazen keşke kulak padleri değişebilse yada alternatif deri pad olsa diyorum yaz başlayıp havalar ısındığından beri. Onun dışında şikayetim yok

verdiğiniz kulaklık modellerini inceledim ancak oyun için ne kadar yararlı bilmiyorum ancak fiyatlar baya uçuk geldi
göz gezdiricem sizin için
Tiamat 7.1 V2, ROG
inceliycem biraz kaba duruyor ama videolara göz atıcam
Bazen keşke kulak padleri değişebilse yada alternatif deri pad olsa diyorum yaz başlayıp havalar ısındığından beri. Onun dışında şikayetim yok
bende steelseriese takıldım belki o yüzden taktım biraz arctis serisinde öyle bir fonksiyonu var
Arkadaşlar bakalım hala bir karara ulaşamadım verdiğiniz tavsiyelere bakacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…