2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 19 Haziran 2020 #31 yankikesgin dedi: inceliycem biraz kaba duruyor ama videolara göz atıcam Genişletmek için tıkla... Çok kötü ikisi de. Gerçek 7.1 diye satılan modeller. Uzak durun bence.
yankikesgin dedi: inceliycem biraz kaba duruyor ama videolara göz atıcam Genişletmek için tıkla... Çok kötü ikisi de. Gerçek 7.1 diye satılan modeller. Uzak durun bence.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.113 Makaleler 1 Çözümler 13 19 Haziran 2020 #32 yankikesgin dedi: Verdiğiniz kulaklık modellerini inceledim oyun için ne kadar yararlı bilmiyorum ancak fiyatlar bayağı uçuk geldi. Genişletmek için tıkla... Düzgün ses kalitesine ve konfora sahip kulaklıklar o seviyelerde. Ki genelde budget-mid range diye geçiyor o civar Yalnız Arctis 7'den daha ucuza SHP9500 veya M40X alınabiliyor. Philips Shp9500 Hifi Precision Stereo Over-ear Kulaklık (siyah) - n11.com // Audıo Technica Ath-m40x Stüdyo Kulaklık - n11.com
yankikesgin dedi: Verdiğiniz kulaklık modellerini inceledim oyun için ne kadar yararlı bilmiyorum ancak fiyatlar bayağı uçuk geldi. Genişletmek için tıkla... Düzgün ses kalitesine ve konfora sahip kulaklıklar o seviyelerde. Ki genelde budget-mid range diye geçiyor o civar Yalnız Arctis 7'den daha ucuza SHP9500 veya M40X alınabiliyor. Philips Shp9500 Hifi Precision Stereo Over-ear Kulaklık (siyah) - n11.com // Audıo Technica Ath-m40x Stüdyo Kulaklık - n11.com
KS KS yankikesgin Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 22 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ses dublörü 20 Haziran 2020 #33 221420 dedi: Çok kötü ikisi de. Gerçek 7.1 diye satılan modeller. Uzak durun bence. Genişletmek için tıkla... inceledim gerçekten öyleymiş Savia dedi: Düzgün ses kalitesine ve konfora sahip kulaklıklar o seviyelerde. Ki genelde budget-mid range diye geçiyor o civar Yalnız Arctis 7'den daha ucuza SHP9500 veya M40X alınabiliyor. Philips Shp9500 Hifi Precision Stereo Over-ear Kulaklık (siyah) - n11.com // Audıo Technica Ath-m40x Stüdyo Kulaklık - n11.com Genişletmek için tıkla... baktım ancak biraz para kasmam gerekiyor 300 gibi Biryandan konuya katılıp bana öneri veren arkadaşlar Arctis 5 düşünüyorum. Fikirlerinizi son kez almak isterim cidden karmakarışık oldum.
221420 dedi: Çok kötü ikisi de. Gerçek 7.1 diye satılan modeller. Uzak durun bence. Genişletmek için tıkla... inceledim gerçekten öyleymiş Savia dedi: Düzgün ses kalitesine ve konfora sahip kulaklıklar o seviyelerde. Ki genelde budget-mid range diye geçiyor o civar Yalnız Arctis 7'den daha ucuza SHP9500 veya M40X alınabiliyor. Philips Shp9500 Hifi Precision Stereo Over-ear Kulaklık (siyah) - n11.com // Audıo Technica Ath-m40x Stüdyo Kulaklık - n11.com Genişletmek için tıkla... baktım ancak biraz para kasmam gerekiyor 300 gibi Biryandan konuya katılıp bana öneri veren arkadaşlar Arctis 5 düşünüyorum. Fikirlerinizi son kez almak isterim cidden karmakarışık oldum.
OfficialCB Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 42 Çözümler 1 20 Haziran 2020 #34 Benim Anakartım Asus Tuf B-450 Plus Gaming ve anakart ses yongamın "Oyuncu kulaklıkları için özel DTS Custom" desteklediğini farkettim. Sorum: DTS destekleyen kulaklıkların, anakart ses yongası -DTS Custom- desteklemesi ne gibi avantajlar sağlar?
Benim Anakartım Asus Tuf B-450 Plus Gaming ve anakart ses yongamın "Oyuncu kulaklıkları için özel DTS Custom" desteklediğini farkettim. Sorum: DTS destekleyen kulaklıkların, anakart ses yongası -DTS Custom- desteklemesi ne gibi avantajlar sağlar?