SteelSeries Artics 1 ses yükselince balans değişiyor

Makaleler
9
Daha fazla  
Merhaba, 1 yıla yakın süredir SteelSeries Artics 1 isimli kulaklığı kullanıyorum. Ne zaman kullansam kulaklarımda duyma sorunu var sanırdım.
Bu gün çok büyük bir şey fark ettim. Kulaklık üstündeki ses ayarı düşük iken sol taraf, yükseltince sağ taraf daha fazla gelmeye başlıyor. Yaklaşık 1 senedir kulaklarımda balans problemi var sanıyordum, meğer kulaklıktanmış. Şimdi aklımda büyük bir soru var. Ne yapacağım ben?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, bende aynı sorunu yaşıyorum, demek ki kronik bir sorun . Tekerleği en alt kademeye çektiğimde sol kulaklıktan ses geliyor fakat sağ kulaklıktan ses gelmiyor ayrıca dediğiniz gibi yüksek kademelerde de balans sorunu var. Bu kulaklığı aldığım, önerdiysemde önerdiğim güne lanet olsun.

Evet, bende aynı sorunu yaşıyorum, demek ki kronik bir sorun . Tekerleği en alt kademeye çektiğimde sol kulaklıktan ses geliyor fakat sağ kulaklıktan ses gelmiyor ayrıca dediğiniz gibi yüksek kademelerde de balans sorunu var. Bu kulaklığı aldığım, önerdiysemde önerdiğim güne lanet olsun.
Ben aslında memnundum sesinden ama şu son karşılaştığım şey beni baya bir üzdü. Bende önermiştim bu kulaklığı, tabi bu sorunu bilmeden. Sayemde alan varsa özür diliyorum.

Ben aslında memnundum sesinden ama şu son karşılaştığım şey beni baya bir üzdü. Bende önermiştim bu kulaklığı, tabi bu sorunu bilmeden. Sayemde alan varsa özür diliyorum.
Aldıktan 3 ay sonra sorunlar ortaya çıktı, kafa bandının yerinden çıkması, mikrofon tuşunun hafif sallanması, beni daralttı. Sırf kulaklıksız kalmamak için garantiye vermiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı