SteelSeries Artics 3 Ses Sorunu

cihany7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 1 senedir Artics 3 kullanıyorum. Son aylarda sürekli Realtek ile çakışmaya başladı ve bu oyun oynarken çok kötü etkiliyor. Oyun içerisindeki sesler fazla gelirken arkadaşlarımın konuşması boğuk geliyor. Sürekli sürücüyü kaldırıp yüklemek zorunda kalıyordum. Aynı işlemi yaptım fakat görseldeki gibi kalıyor. Önceden kulaklıklar+ses olarak gözüküyordu, uzun süredir bu olmuyor. Şuanda ise oyun sesi aşırı şekilde (kulakları acıtacak kadar) fazla geliyor. Forumdaki en güncel realtek sürücüsünü indirdim fakat kurulum yapamadım.

indir.png

Engine ayarları da bu şekilde:

indir (1).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sana tavsiyem kulaklığın verdiği hiçbir yazılımı kullanma tüm ses sürücülerini sil daha sonra en güncel realtek driveri kur eğer istiyorsan realtek in içinden equlaizer ayarı yap ben bu şekilde yapıyorum ve çok memnunum.

Eki Görüntüle 342546 Engine'deki bu kısım açık mı?
Evet, açık durumda.

SSE3 üzerinden Arctis 3 için gereken yazılımı kurmayı unutma.

Kurulu şuanda.

Hocam sana tavsiyem kulaklığın verdiği hiçbir yazılımı kullanma tüm ses sürücülerini sil daha sonra en güncel realtek driveri kur eğer istiyorsan realtek in içinden equlaizer ayarı yap ben bu şekilde yapıyorum ve çok memnunum.

%90 oyun için kullanıyorum acaba beklediğim performansı verir mi ?

Ben de CS:GO oynuyorum yeterli oluyor eğer ayarları düzgün yaparsan zaten 7+1 falan sanal olduğu için çok yaramıyor hepsini test ettim oyun içinde bir de FPS düşüyor namussuzu kullanınca.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı