SteelSeries Artics nova 7 kulaklık Type-C girişi olmayan PC'ye nasıl bağlanır?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Herkese iyi akşamlar. Ben bu kulaklığı aldım fakat PC'ye nasıl bağlayacağım bilmiyorum. Type-C adaptörü var, benim kasamda ise Type-C girişi yok. Neyle bağlamam gerekiyor? Kutu içeriğini bilmiyorum, evde değilim, daha açmadım. Type-C to USB aparatı mı lazım? Yoksa Bluetooth'u da var mı? Benim Bluetooth adaptörüm var, onunla olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İçinden USB dönüştürücü kablo çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben kablolu kulaklık kullanmamak için bunu aldım bu Type-C to USB mi çıkan kablo? Videoyu izleyemem şu an dışardayım teşekkür ederim cevabınız için.
Ekleme: kutusunun kenarında içinden çıkanlar yazıyormuş. Cevabınız ve yardımınız için teşekkür ederim.

Hocam ben kablolu kulaklık kullanmamak için bunu aldım bu Type-C to USB mi çıkan kablo? Videoyu izleyemem şu an dışardayım teşekkür ederim cevabınız için.
Ekleme: kutusunun kenarında içinden çıkanlar yazıyormuş. Cevabınız ve yardımınız için teşekkür ederim.
Keyifle kullan.

Merhaba, USB c yi dönüştürücü ile bağlayıncs performans kaybı olmuyor mu? Keşke direkt bağlansaydı içime kurt düşürdü bu iade etmek üzereyim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı