Elektronik SteelSeries CS2 Dragon Lore Edition 4.499 TL!

Makaleler
14
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı

Dosya Ekleri

• 1763493300756.png
    1763493300756.png
    162,7 KB · Görüntüleme: 86
Dragon lore adı çıktığından hani bilmiyorum değecek bir set değil hele mouse hiç değil bu kadar para istiyorlarsa daha iyi bir mouse olması gerekir. En azından Rival 5'e olabilirmiş yani ne bileyim. DL yerine Gungnir veya desert Hydra koysalarmış tadından yenmezdi muhtemelen.

Gungnir Edition yapıp sloganına da Tanrıların Tanrısına layık bir mouse'u yapıştırırlardı gör bak nasıl satıyor.

Dragon lore adı çıktığından hani bilmiyorum değecek bir set değil hele mouse hiç değil bu kadar para istiyorlarsa daha iyi bir mouse olması gerekir. En azından Rival 5'e olabilirmiş yani ne bileyim. DL yerine Gungnir veya desert Hydra koysalarmış tadından yenmezdi muhtemelen.

Gungnir Edition yapıp sloganına da Tanrı'ların Tanrısına layık bir fareyi yapıştırırlardı gör bak nasıl satıyor.

Hocam bende almam. Koleksiyonum varsa düşünürdüm ama. Bu tip ürünler F/P ürün değil zaten. Sırf Dragon lore adı ve teması taşıyor diye bu paralara satılıyor.

Geçen hafta 4 bin TL bandındaydı ve şu an İtopya'da 200 TL daha ucuz. 4500 TL bence indirim değil. Sırf tasarımı hoşuma gittiği için takip ettiğim bir mouse. Güzel fiyata denk gelirse alacağım.

İlk çıktığında alıp yaklaşık 7 yıl kullandığım emektar Rival 100'ün rengini halen özlüyorum...
Eki Görüntüle 2607074

Akakçe'de İtopya görünmüyor.

Ayrıca 6000 bandında satılıyor Teknosa gibi yerlerde ve diğer sitelerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı