kflexw
Hectopat
Daha fazla
Merhaba,
Geç gördüm kusura bakmayın kulaklıktan memnunum yedek tak çıkar batarya muhabbeti çok güzel hatta, oyun için alıyorsanız bir şey diyemiyorum çünkü oyun oynamayı artık uzun süre önce saldım o yüzden FPS oyunlarında deneme fırsatım olmadı açıkçası ama film, konuşma, müzik dinlemede kulaklık güzel bassları falan harika, onun haricinde reklamlarında yapıldığı gibi mikrofonun gürültü engellemesi çok kötü rezalet çalısıyor beni tatmin etmedi daha doğrusu 17 bine daha performanslı bir şey bekliyor insan. alınır mı diye soracak olursanız oyun için istiyorsanız daha güzel kulaklıklar tercih edilebilir bence,
Selamlar hocam,
Maalesef kulaklıkta özelleştirmek için hiçbir ayar yok en azından deck için olsa güzel olurdu ama yok, ama sanırım 2. nesilinde varmış, kulaklığın yanında gelen deck için aşağıya link bırakıyorum buradan Spotify yansıtma yapabilirsiniz, onun haricinde içeriğini falan bayağı kurcaladım ama yazı yansıtmayı beceremedim.
![]()
GitHub - mtricht/gamesense-essentials: OLED integrations for SteelSeries gear. Spotify, iTunes, MusicBee, Volume and more.
OLED integrations for SteelSeries gear. Spotify, iTunes, MusicBee, Volume and more. - mtricht/gamesense-essentialsgithub.com
Öncelikle ben kulaklığı alalı yaklaşık 1,2 hafta kadar oldu acaba 2. nesil olduğunu nasıl anlayabilirim? 2. olarak da kulaklık ses seviyesini %50'nin üzerine çıkardığım zaman birkaç dakikada bir çıt pıt sesler geliyor %70 üstüne çıkarıp yüksek sesle müzik dinlerken oyun oynamak istediğimde 40-50 saniyede bir cızırtı gibi çıt pıt ses gelmekte bu konu hakkında bir fikriniz var mı?