SteelSeries ekipman önerisi

VaneSca

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda SteelSeries ekipman alacağım. Aklimdaki modeller şunlar.
  • SteelSeries Arctic 5 ya da Pro hires modeli var.
  • Klavye olarak Apex 7 düşünuyorum ama neden Blue Switch yok bilmiyorum.
  • Mouse olarak pek emin değilim. Rival 600 düşünüyorum bir aşınma sorunu vs. var mı bilen söyleyebilir mi?
Rival 650'de olabilir aralarinda çok fark varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 600 ve 650 nin yan kapakları zamanla kullanılmaz hale geliyor, yurt dışından yeni kapak alıp değiştirmek gerekiyor. Rival 710 inanılmaz ağır bir mouse. Rival 310 en iyi tercih olur muhtemelen SS markasına ait.

Apex 7 blue switchli modelleri Türkiye'ye hiç gelmedi yanlış değilsem. Apex 5 düşünebilirsiniz, hissiyat, kullanım vs. mekanikten farkı yok. Sadece switchlerde kullanılan birkaç materyal plastik olduğu için hybrid olarak geçiyor.

Kulaklık hakkında çok yorum yapamayacağım, sadece Arctis Pro modelini denedim ve hoşuma gitmedi. Aynı marka ile set yapacaksanız bence HyperX veya Logitech'e yönelin. Mouse, klavye, kulaklık, mousepad bu dördünde de en başarılı olan iki marka bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı