SteelSeries ekipman önerisi

Bütçe
5000
Her şeye kronik sorunlu demeyin artık arkadaş. Ben kullanıyorum niye kronik bir sorun yok?
Eger bir ürün gerçekten kronik problemliyse, ayni problemi bir sürü insan yaşıyorsa ve sen anlık olarak sorunsuz kullanıyorsan bu o ürünün problemli olduğu gerçeginizi değiştirmez. Örneğin: GP Warlock'un problemli olduğunu hepimiz biliyoruz, bir kitle var ki ben X süre kullandım problem yaşamadım yalan atmayın diyorlar. Mantıklı bir bakış açısı değil.

Eger bir ürün gerçekten kronik problemliyse, ayni problemi bir sürü insan yaşıyorsa ve sen anlık olarak sorunsuz kullanıyorsan bu o ürünün problemli olduğu gerçeginizi değiştirmez. Örneğin: GP Warlock'un problemli olduğunu hepimiz biliyoruz, bir kitle var ki ben X süre kullandım problem yaşamadım yalan atmayın diyorlar. Mantıklı bir bakış açısı değil.

Zaten yukarıda sorunu yaşayan bir sürü insan var linkini paylaştım. Ben kullanmadığım bir ürün için bu yorumu asla yapmam. Yan paneller sıkıntılı ve sıfırını yolladıkları halde yine bu problem oluyor. Fakat kendileri bir sorun yaşamayınca kimse yaşayamaz o ürün sorunsuzdur kafasında oldukları için böyle konuşuyorlar. :)

O zaman dediğim sorunu yaşayan herkes yalan söylüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir üründe sorun bulmak o ürünü kronik sorunlu yapmaz. Aynı sorunu yaşayan çok insan olabilir, güncel şikayetlere ve duruma bakmak lazım objektif olmak için. Bana birkaç mouse modeli öner, iki dakikada bir sürü şikayet yığarım buraya. Aynı zamanda bir ürünün kronik sorunlu olması en çok firmalara zarar verir. Bir firma ise tam aksine, kâr etmek için elinden geleni yapar.

Bunu diyen ile sürekli aynı yerde aynı markayı kötüleyen arasında dağlar kadar fark var dostum. "Şu şu markanın tüm ürünleri kronik sorunlu!" yazıyor bir arkadaş. Onun önerdiği ürüne ait sorunların olduğu bir liste atınca hakaret ediyor. Bu hayatta her şeyden önce objektif olmak lazım diye düşünüyorum.

Zaten yukarıda sorunu yaşayan bir sürü insan var linkini paylaştım. Ben kullanmadığım bir ürün için bu yorumu asla yapmam. Yan paneller sıkıntılı ve sıfırını yolladıkları halde yine bu problem oluyor. Fakat kendileri bir sorun yaşamayınca kimse yaşayamaz o ürün sorunsuzdur kafasında oldukları için böyle konuşuyorlar. :)
Kesinlikle 🙂. Benim kullandığım ürünü kullanan kimse sorun yaşayamaz! Kullandığım tüm ürünler sorunsuzdur :D. Umarım ironidir.

Açıklamamızı yaptık çok bilgili arkadaşım. Cevap vermeyip beğenmeyerek çok güzel bir harekette bulunduğun için teşekkür ederim. Bir sonraki konularda da markaları kötülemeye devam et hocam, muhteşemsin. :D

Son düzenleme:
Bunu yazdığın anda seni linç ederler :D. Bilmiyorum hocam, burada malum kitlenin yazdığı tüm kronik sorunlu ürünlerin çoğunu kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. Sadece ben değil, çevremden bir sürü insan da kullanıyor bu ürünleri. Neyse SteelSeries ve Logitech almayın arkadaşlar, sakın! :D

Boş tartışmaya gerek yok. Ben kendi kullandığım fareyi ve yaşadıklarımı söylüyorum. Bir ürünü kötüledim diye böyle saçma düşüncelere girmeniz anlamsız. Sizinle tartışmaya bile girmem. :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı