@Jira hocam ne demek beklerim ben
İlk aldığım gün laptop başında gece saat 21:00'den sabah saat 07:00'ye kadar kafayı yedim
Artık kendimi sorguladım, acaba etkisi var da ben mi fark edemiyorum diye...
Kullanıcılara " telefondan kullanım ile PC/Laptop kullanım arasında ses farkı vs var mı diye" soruyorum...
Çünkü genel forumlarda, kullanıcılar yazılım olmadan ses için berbat diyor. Ben şu an aldığım sese berbat dersem taş olurum
Gayet başarılı bence...
Reddit'te uzamsal ses tikini aktif edin, ve gelişmiş ayarlarda özel kullanım modlarını aktif edin yazılmış, ki SSE yazılımı domine edebilsin diye... Bende hepsi aktif. Resimleri ekledim.
Kesin çok basit bir şey atlıyorum, göremiyorum
Not: Hocam benim taraftan bir şey ihtiyaç olursa söyle, gerekirse tekrardan siler yükler vs. her şeyi yaparım..
Not2: Naşka başlık altında alttaki adımlar yapılmalı denmişti bendeki etkilerini ekledim..
1- En güncel Realtek HD Audio Manager sürümünü indirin. ----> TAMAM
2-C Program Files Realtek HDA Klasörünü silin. Sonrasında sistemi yeniden başlatin. -----> Tamam
3-Başlangıç ayarlarından Realtek Yöneticisini kapatın. -----> TAMAM
4-Hizmetler Realtek Servicesi seçin. Normalde Otomatikte oluyor. Onu Devre dışı yapın. ----> Bu bende yok
5-Denetim Masası - Sistem ve Güvenlik -Gelişmiş Sistem Seçenekleri -Donanim Donanim yükleme ayarlarını seçip Hayır şıkkını işaretleyin. ------> Tamam
Eki Görüntüle 302962Eki Görüntüle 302963