Çözüldü Steelseries Engine 3 ve Realtek HD Audio Çakışması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hoparlör yapılandırmasına basmadan önce ses aygıtlarına girince "hoparlör + SSE3" şeklinde yazıyor bende.

Bir de "Realtek digital output +SSE3" yazan var. Onu ve diğerlerini devre dışı bırakıp sadece "hoparlör + SSE3" açık kullanıyorum. Neden gözükmediğinin sebebini bilmiyorum.

İyi forumlar.
SS Arctis 3'ün 2019 versiyonunu aldım ancak dinlediğim müziğe kadar tüm sesler konuştuğum kişiye gidiyor (kulaklık üzerinden mikrofonumu kapattığımda mikrofon benim sesimi almıyor ancak dinlediğim şeylerin sesini karşıya vermeye devam ediyor, bunların yanında oldukça fazla bir uğultu oluyor ((mikrofon kapalıyken)). ).

Arkadaşlar selam windows 11 kullanıyorum ve Steelseries Arctis 5 kulaklığım var. Nasıl oldu bilmiyorum çünkü bir dönem CS:GO ya ara vermiştim. Tekrar girdiğimde düşmanların yerini bir türlü anlayamıyorum. Bu durum çok sinirimi bozdu tekrar oyundan soğudum. Bir şeyler yaptım ama bu sefer de düşmanların aşağıda mı yoksa yukarıda mı olduğunu anlayamıyorum. Bu sorunumu bir türlü gideremedim. Ses aygıtlarım bu şekilde biraz önce Realtek Audio Driver'ı indirdim o da bir garipti. En alttaki "Realtek Digital Output" driver ı tazeleyince geldi. Ama kulaklığın realtek yazılımını kullanıp kullanmadığını veya driverların çakışıp çakışmadığını bilemiyorum bunu test edebileceğim bir yer var mı ? Beni bu sorundan kurtaran bir arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun çok sinir bozucu bir durum :( Şimdiden herkese teşekkür ederim

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-25 211641.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-25 211641.png
    95,1 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı