SteelSeries Engine 3'te Arctis 3 için yapılan ayarlar çalışmıyor

Makaleler
10
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
SteelSeries Arctis 3 kulaklığımın ayarlarını hiçbir şekilde SS Engine 3 yazılımından değiştiremiyorum. Temiz kurulum yapıp uygulamayı kurmayı da denedim gene olmadı. Nvidia ve Realtek sürücülerini kaldırıp denedim, kurup denedim, sadece birini kurup diğerini silip denedim, SS Engine'ı defalarca silip tekrar kurdum, kulaklığı çıkartıp taktım bana mısın demedi. Ancak ne hikmetse Realtek sürücüsünü kurduğum zaman yüklenen Realtek yazılımıyla istediğim gibi ekolayzır ayarı yapabilidim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşaretlediğim bölümün kapalı olması gerekiyor kontrol eder misiniz?
1547652217279.png

Konuya yetişemedim aynı sorunu bende kendim çözmüştüm yardımcı olmayı çok isterdim basit ama akla gelmesi güç bi çözüm ^^
Aynen öyle, saatlerce uğraştım meğerse gözümün önündeymiş:penguen:

Hocam ne işe yaradığını tam olarak açıklayamayacağım fakat bu tik işaretli iken Engine 3 ayarlarım aktif olmuyordu.
Anladım hocam bende kapattım şimdi, bende de rival 110'un RGB'leri bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Anlamıyorum programla alakalı heralde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı