4 498488 Decapat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 329 30 Aralık 2022 #1 Uygulamayı bilen bilir yeni sürümü %70 GPU kullanıyor. Eski sürümünde kullanmak istiyorum ama kendisi otomatik son sürüme atıyor, çözümü bilen var mı?
Uygulamayı bilen bilir yeni sürümü %70 GPU kullanıyor. Eski sürümünde kullanmak istiyorum ama kendisi otomatik son sürüme atıyor, çözümü bilen var mı?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 30 Aralık 2022 #2 Öyle bir problem yok. Artı 0 Eksi
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.921 Makaleler 6 Çözümler 30 30 Aralık 2022 #3 Şu an görev yöneticisinden baktım CPU kullanımı %0. GPU kullanımım da webde gezerken %2-5 arası geziyor. Başka bir sorununuz olabilir. Artı 0 Eksi
Şu an görev yöneticisinden baktım CPU kullanımı %0. GPU kullanımım da webde gezerken %2-5 arası geziyor. Başka bir sorununuz olabilir.
KS KS 4 498488 Decapat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 329 30 Aralık 2022 #4 Atamyolundayız dedi: Öyle bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni sürümü moments açık olduğunda %70 GPU kullanıyor nasıl sizde yok. fushigurotoji dedi: Şu an Görev Yöneticisi'nden baktım CPU kullanımı %0. GPU kullanımım da webde gezerken %2-5 arası geziyor. Başka bir sorununuz olabilir. Genişletmek için tıkla... Moments açık olduğu haldemi o kadar GPU kullanıyor moments açıldığında %70 oluyor benim. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Öyle bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni sürümü moments açık olduğunda %70 GPU kullanıyor nasıl sizde yok. fushigurotoji dedi: Şu an Görev Yöneticisi'nden baktım CPU kullanımı %0. GPU kullanımım da webde gezerken %2-5 arası geziyor. Başka bir sorununuz olabilir. Genişletmek için tıkla... Moments açık olduğu haldemi o kadar GPU kullanıyor moments açıldığında %70 oluyor benim.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 30 Aralık 2022 #5 498488 dedi: Hocam yeni sürümü moments açık olduğunda %70 GPU kullanıyor nasıl sizde yok. Genişletmek için tıkla... Kapat o zaman. Artı 0 Eksi
498488 dedi: Hocam yeni sürümü moments açık olduğunda %70 GPU kullanıyor nasıl sizde yok. Genişletmek için tıkla... Kapat o zaman.
KS KS 4 498488 Decapat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 329 30 Aralık 2022 #6 Atamyolundayız dedi: Kapat o zaman. Genişletmek için tıkla... Kullandığım bir program daha önce bu kadar GPU kullanmıyordu. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Kapat o zaman. Genişletmek için tıkla... Kullandığım bir program daha önce bu kadar GPU kullanmıyordu.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 30 Aralık 2022 #7 498488 dedi: Hocam yeni sürümü moments açık olduğunda %70 GPU kullanıyor nasıl sizde yok. Moments açık olduğu haldemi o kadar GPU kullanıyor moments açıldığında %70 oluyor benim. Genişletmek için tıkla... Oyun kayıt için galiba o Gerek yok kapat. Ekran kartı uygulamasından kayıt alabilirsin. Artı 0 Eksi
498488 dedi: Hocam yeni sürümü moments açık olduğunda %70 GPU kullanıyor nasıl sizde yok. Moments açık olduğu haldemi o kadar GPU kullanıyor moments açıldığında %70 oluyor benim. Genişletmek için tıkla... Oyun kayıt için galiba o Gerek yok kapat. Ekran kartı uygulamasından kayıt alabilirsin.
KS KS 4 498488 Decapat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 329 30 Aralık 2022 #8 Atamyolundayız dedi: Oyun kayıt için galiba o Gerek yok kapat. Ekran kartı uygulamasından kayıt alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyun içinden kayıt alıyorum güzel bir an çıktımı yedekliyorum önceden ekran kartından alıyordum ama oda aynı %70 üstü kullanıyor. Atamyolundayız dedi: Oyun kayıt için galiba o Gerek yok kapat. Ekran kartı uygulamasından kayıt alabilirsin. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Engine otomatik güncellemeyi kapatmanın biryolu yok mu? Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Oyun kayıt için galiba o Gerek yok kapat. Ekran kartı uygulamasından kayıt alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyun içinden kayıt alıyorum güzel bir an çıktımı yedekliyorum önceden ekran kartından alıyordum ama oda aynı %70 üstü kullanıyor. Atamyolundayız dedi: Oyun kayıt için galiba o Gerek yok kapat. Ekran kartı uygulamasından kayıt alabilirsin. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Engine otomatik güncellemeyi kapatmanın biryolu yok mu?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 30 Aralık 2022 #9 498488 dedi: Oyun içinden kayıt alıyorum güzel bir an çıktımı yedekliyorum önceden ekran kartından alıyordum ama oda aynı %70 üstü kullanıyor. SteelSeries Engine otomatik güncellemeyi kapatmanın biryolu yok mu? Genişletmek için tıkla... O zaman OBS yükle. 498488 dedi: Oyun içinden kayıt alıyorum güzel bir an çıktımı yedekliyorum önceden ekran kartından alıyordum ama oda aynı %70 üstü kullanıyor. SteelSeries Engine otomatik güncellemeyi kapatmanın biryolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Kapatma yok. Artı 0 Eksi
498488 dedi: Oyun içinden kayıt alıyorum güzel bir an çıktımı yedekliyorum önceden ekran kartından alıyordum ama oda aynı %70 üstü kullanıyor. SteelSeries Engine otomatik güncellemeyi kapatmanın biryolu yok mu? Genişletmek için tıkla... O zaman OBS yükle. 498488 dedi: Oyun içinden kayıt alıyorum güzel bir an çıktımı yedekliyorum önceden ekran kartından alıyordum ama oda aynı %70 üstü kullanıyor. SteelSeries Engine otomatik güncellemeyi kapatmanın biryolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Kapatma yok.