Manjaro kullanıyorum ve SteelSeries klavyem var, Linux'ta olduğumda ışıklandırma devre dışı kalıyor. Engine programın Linux tabanında çalışan bir sürümü falan var mı?
Manjaro kullanıyorum ve SteelSeries klavyem var, Linux'ta olduğumda ışıklandırma devre dışı kalıyor. Engine programın Linux tabanında çalışan bir sürümü falan var mı?
Mate-power-manager'i paket yöneticisi ile kurun. Sonra mate-power-preferences ile seçenekleri açın. Sekmelerde gezin ve reduce keyboard backlight tikini kaldırın. Veya fn+space basın işe yarayacak mı?
Mate-Power-Manager'i paket yöneticisi ile kurun. Sonra Mate-Power-preferences ile seçenekleri açın. Sekmelerde gezin ve reduce keyboard backlight tikini kaldırın. Veya FN+space basın işe yarayacak mı?
Open source RGB lighting control that doesn't depend on manufacturer software. For Windows, Linux, MacOS. Supports a wide variety of RGB components, peripherals, accessories, and lights...
Open source RGB lighting control that doesn't depend on manufacturer software. For Windows, Linux, MacOS. Supports a wide variety of RGB components, peripherals, accessories, and lights...