Manjaro kullanıyorum ve SteelSeries klavyem var, Linux'ta olduğumda ışıklandırma devre dışı kalıyor. Engine programın Linux tabanında çalışan bir sürümü falan var mı?
Wine ile sürücü kurulamaz.Wine ile deneyin.
Mate-Power-Manager'i paket yöneticisi ile kurun. Sonra Mate-Power-preferences ile seçenekleri açın. Sekmelerde gezin ve reduce keyboard backlight tikini kaldırın. Veya FN+space basın işe yarayacak mı?
Wine ile sürücü kurulamaz.
Manjaro kullanıyorum ve SteelSeries klavyem var, Linux'ta olduğumda ışıklandırma devre dışı kalıyor. Engine programın Linux tabanında çalışan bir sürümü falan var mı?
kurdum ama nasıl çalıştıracağım konusnda bir fikrim yok.OpenRGB kullanabilirsiniz. Logitech klavye mouse ve Crucial RAM'lerimin RGB kontrolü için kullanıyorum.
AUR (en) - openrgb-git
aur.archlinux.org
![]()
Adam Honse / OpenRGB · GitLab
Open source RGB lighting control that doesn't depend on manufacturer software. For Windows, Linux, MacOS. Supports a wide variety of RGB components, peripherals, accessories, and lights...gitlab.com
Devices kismina gelin bir.Kurdum ama nasıl çalıştıracağım konusnda bir fikrim yok.
Hiçbir şey anlamadım hocam ya, yardımcı olur musunuz kurulum için?![]()
GitHub - andrepl/rivalctl: Linux commandline tools to configure the SteelSeries Rival Gaming Mouse
Linux commandline tools to configure the SteelSeries Rival Gaming Mouse - andrepl/rivalctlgithub.com
Bir dene bakalim.![]()
GitHub - stephenlacy/msi-keyboard: MSI SteelSeries Keyboard LED Controller
MSI SteelSeries Keyboard LED Controller. Contribute to stephenlacy/msi-keyboard development by creating an account on GitHub.github.com
Hiçbir şey yok o bölümde.Devices kismina gelin bir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.