SteelSeries GG açınca bilgisayar ara ara donuyor

HEMIRUS

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries Aerox 3 farem var. RGB'lerini kapatmak için yalnızca bu programı buldum. Fakat bu programda arka planda çalışmaya başlayınca bilgisayarda YouTube gibi platformlarda izlediğim videolarda donmalar ara ara takılmalar, atlamalar oluyor ne yaptıysam sorunu sözemedim. RGB'den de nefret ettiğim için bir şekilde bu ışıkları kapatmam gerekiyor.

SteelSeries Aerox 3 farem var. RGB'lerini kapatmak için yalnızca bu programı buldum. Fakat bu programda arka planda çalışmaya başlayınca bilgisayarda YouTube gibi platformlarda izlediğim videolarda donmalar ara ara takılmalar, atlamalar oluyor ne yaptıysam sorunu sözemedim. RGB'den de nefret ettiğim için bir şekilde bu ışıkları kapatmam gerekiyor.
RGB'yi kapattıktan sonra programı kapatınca son durumda (ışıklar kapalı) çalışmaya devam etmesi gerekiyor.

Programı bende kullanıyorum ancak öyle bir sorunla karşılaşmadım, silip tekrar yüklemeye denedin mi? Ama arka planda çalışması gayet normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı