Cloud 2 servisi hakkında fikrim yok. Ekstra olarak bu kulaklığı da düşünebilirsin. Arctis Pro ile aynı hoparlöre sahip.
![]()
Steelseries Arctis Prime Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Steelseries Arctis Prime Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Benim 1,5 yılda o hale geldi hocamCloud 2 hoşuma gitti aslında ama siz kablo sıkıntısı var deyince bir şüphe oluştu kablo o kadar kötü mü cidden çünkü her şeyi iyi olsun ki 4 yıl kadar gitsin istiyorum bütçe 2000TL bu arada.
Hocam düzenli her gün kullanıyorsanız 4 sene dayanması zor oluyor zaten. Ömrünü dolduruyor. Dediğim gibi ses kalitesi vs. olarak Cloud 2 güzel, Arctis Prime da öyle ses olarak. Dikkatli kullancaksanız Cloud 2 alın. Arctis Nova 3 de var o fiyata 2000TL ama Cloud 2'nin sesi daha iyidir.Cloud 2 hoşuma gitti aslında ama siz kablo sıkıntısı var deyince bir şüphe oluştu kablo o kadar kötü mü cidden çünkü her şeyi iyi olsun ki 4 yıl kadar gitsin istiyorum bütçe 2000TL bu arada.
Hocam düzenli her gün kullanıyorsanız 4 sene dayanması zor oluyor zaten. Ömrünü dolduruyor. Dediğim gibi ses kalitesi vs. olarak Cloud 2 güzel, Arctis Prime da öyle ses olarak. Dikkatli kullancaksanız Cloud 2 alın. Arctis Nova 3 de var o fiyata 2000TL ama Cloud 2'nin sesi daha iyidir.
Hocam düzenli her gün kullanıyorsanız 4 sene dayanması zor oluyor zaten. Ömrünü dolduruyor. Dediğim gibi ses kalitesi vs. olarak Cloud 2 güzel, Arctis Prime da öyle ses olarak. Dikkatli kullancaksanız Cloud 2 alın. Arctis Nova 3 de var o fiyata 2000TL ama Cloud 2'nin sesi daha iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.