SteelSeries GG Arctic 3 ile uyumlu mudur?

• Konuyu başlatan Rid
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.183

Rid

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries Arctic 3 almayı düşünüyorum. SteelSeries Engine 3 ile uyumlu değil sanırım ama SteelSeries GG yani yenisi ile uyumlu mudur? Ayrıca kulaklığı kullanıyorsanız memnun musunuz?

Cloud 2 servisi hakkında fikrim yok. Ekstra olarak bu kulaklığı da düşünebilirsin. Arctis Pro ile aynı hoparlöre sahip.

Cloud 2 hoşuma gitti aslında ama siz kablo sıkıntısı var deyince bir şüphe oluştu kablo o kadar kötü mü cidden çünkü her şeyi iyi olsun ki 4 yıl kadar gitsin istiyorum bütçe 2000TL bu arada.

Cloud 2 hoşuma gitti aslında ama siz kablo sıkıntısı var deyince bir şüphe oluştu kablo o kadar kötü mü cidden çünkü her şeyi iyi olsun ki 4 yıl kadar gitsin istiyorum bütçe 2000TL bu arada.
Hocam düzenli her gün kullanıyorsanız 4 sene dayanması zor oluyor zaten. Ömrünü dolduruyor. Dediğim gibi ses kalitesi vs. olarak Cloud 2 güzel, Arctis Prime da öyle ses olarak. Dikkatli kullancaksanız Cloud 2 alın. Arctis Nova 3 de var o fiyata 2000TL ama Cloud 2'nin sesi daha iyidir.

Hocam düzenli her gün kullanıyorsanız 4 sene dayanması zor oluyor zaten. Ömrünü dolduruyor. Dediğim gibi ses kalitesi vs. olarak Cloud 2 güzel, Arctis Prime da öyle ses olarak. Dikkatli kullancaksanız Cloud 2 alın. Arctis Nova 3 de var o fiyata 2000TL ama Cloud 2'nin sesi daha iyidir.

Dilkatli kullanırım ama kablosu iyi olması daha önemli çünkü kulaklığı başka yerlerde de kullanacağım sabit bir yeri olmayacak.

Bir de Arctis 5 ile Cloud 2'yi karşılaştırsak öneriniz ne olur?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı