Öncelikle herkese iyi akşamlar,
2 gün önce satın aldığım SteelSeries Arctis 7X+ kulaklığımı önce SteelSeries GG yazılımı kurup bilgisayarıma takarak kurulumunu yaptım. Fakat her şey Discord'da ses giriş ve çıkış aygıtlarını seçtikten sonra onaylanmış (verified) olarak gözükmeyince başladı.
Aygıt Yöneticisi'nden kontrol ettiğimdeyse sağlayıcı olarak Microsoft yer alıyordu. Acaba Discord üzerinden yapılan görüşmelerde ses azlığından dolayı şikayet geldiği için mi Microsoft sürücülerine geçildi? Yoksa kurulum eksik mi? Şimdiden cevap verenlere teşekkür ediyorum ve tekrardan iyi akşamlar diliyorum.
Hocam denedim fakat olmadı. Bu kulaklıktan önce Corsair HS65 vardı iCUE yazılımı da böyle yapmıştı fakat onda insan arabirim aygıtını silip tekrardan yazılıma yükletince sorun düzelmişti.
Desteğe yazdım bu konu hakkında verdikleri geri dönüte göre buraya ekleme yapacağım.
Müşteri hizmetleri bir Corsair, bir Logitech değilmiş onu anlamış oldum. Headset Firmware versiyonu 0 olarak gözüküyor. Firmware güncellemesi de gelmiyor. Eski sürüm Firmware ile baş başa kaldık. Fiyatı iyi hoş diye aldım almaz olaydım.