SteelSeries GG kayıt almıyor

Mixal

Zeptopat
Daha fazla  
SteelSeries GG capture hiçbir şekilde çalışmıyor. Alt+s yapıyorum fakat hiçbir şekilde kayıt açılmıyor. Normal masaüstü başlatmaya çalışıyorum ama çalışmıyor. SteelSeries'e mail atıyorum fakat onlar bile hala çözemedi belki çözeniniz vardır.

Enable Enable Hardware Acceleration şunu bulamadım DDU indirip sildim ilk eski sürüm sonra son sürüm olarak driveri indirdim ama halla aynı :(

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-09_001632623.png
    resim_2025-04-09_001632623.png
    320,7 KB · Görüntüleme: 19
Enable Enable Hardware Acceleration şunu bulamadım DDU indirip sildim ilk eski sürüm sonra son sürüm olarak driveri indirdim ama halla aynı :(

58.0.0 sürümüne geri dönebilme imkanın var mı? Ya da eski bir sürüm kullanmak ister misin? Güncellemeleri engelleyerek bu sürümü kullanabilirsin.

O çok eski değil mi benim eski dediğim 24.8.1 buydu hocam teşekkür ediyorum siz çözüm önerilerinizi yazma imkanınız varsa yazınız hangisinde çalışırsa artık.

O çok eski değil mi benim eski dediğim 24.8.1 buydu hocam teşekkür ediyorum siz çözüm önerilerinizi yazma imkanınız varsa yazınız hangisinde çalışırsa artık.

Örnek olarak söyledim, güncelden bir önceki sürümü dener misiniz en kötü ihtimalle.

Hocam şu an yüklü olan 25.3.2 ama önceden son sürüm yerine 25.3.1 indirmiş ama yine de çalışmadı 2 türlüde

Başka bir sürüm daha deneme imkanınız var mı? Pek anlayamadım dediğinizi son sürümdemi kullanıyordunuz?

eski sürüm olarak 24.8.1 şunu kullanıyordum güncelledim 25.3.1 şu sürüme geldi DDU dan sildim tekrar yükledim 25.3.2 bu yani son sürüm oldu 3 sürüm de çalışmıyor klip

1 Monitörmü kullanıyorsunuz?

Eski sürüm olarak 24.8.1 şunu kullanıyordum güncelledim 25.3.1 şu sürüme geldi DDU'dan sildim tekrar yükledim 25.3.2 bu yani son sürüm oldu 3 sürüm de çalışmıyor klip

Ve siz sürücüyümü silip deniyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı