SteelSeries GG sonar ses aygıtları uyku modundan çıkınca değişiyor

murat ertunç

Hectopat
Monster Tulpar, Samsung Odyssey G3 27" ve SteelSeries Arctics 3 kullanıyorum. Bilgisayarımın normal ses çıkışı SteelSeries Sonar - Gaming ve uygulama içirisindeki ses çıkışı ise Realtek hoparlör olması gerekiyor, çünkü kulaklığa sadece o zaman ses gidiyor. Ancak hareketsiz durup 5 dakika sonra ekran kapandığında uygulama içindeki ses aygıtı otomatik olarak LS27a... Oluyor. Bunu sabit bir şekilde Realtek'de kalacak şekilde nasıl ayarlarım? Eskiden sabit kalıyordu ancak 1-2 ay önce gelen bir NVIDIA güncellemesi ile bozuldu.

1723307728190.png

1723307791212.png

1723307708485.png

Ben de ayni sorunu yine Steelseries'in farkli bi' model kulaklığında yaşıyordum.LS27 ile başlayan ses aygıtını devre dışı bırakırsan ve kulaklığı varsayilan ses aygiti yaparsan büyük ihtimalle sorunun çözülecektir.

Ben de ayni sorunu yine SteelSeries'in farkli bi' model kulaklığında yaşıyordum. LS27 ile başlayan ses aygıtını devre dışı bırakırsan ve kulaklığı varsayilan ses aygiti yaparsan büyük ihtimalle sorunun çözülecektir.

Çözülüyor çözülmesine de, HDMI kablosunu her sök tak yaptığımda aynı sorun tekrarlanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı