İnceleme SteelSeries GG - Sonar!

• Konuyu başlatan TheAny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 20.901
Hiçbir kulaklık ses cihazı kullanmadan bilgisayarın kendi hoparlörü ile kullanabiliyor muyuz?

Join Early Access kısmını yapamadım yardımcı olur musunuz

Artık gerek yok ona Sonar'ı kullanmak için. Herkese açıldı. GG'yi kurup giriş yaptıktan sonra sol tarafta direkt Sonar'ı görebiliyor olmalısın.
Eki Görüntüle 2352100

Cloud 2 Core Wireless kulaklık aldım ve sonar uygulamasını indirdim game seçeneğini seçtim Valorant vs ekledim fakat ses çok kötü geliyor ve kısık geliyor. Parazit olmaya başladı.
Ben de kapattım normal kullanıyorum.
Valorant oynarken rakibimin ve takım arkadaşlarımın yerini ayırabilmek ve iyi ses kasabilmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Rakip sağdan mı soldan mı geliyor anlamıyorum

Yani nasıl yardımcı olayım bilmiyorum. Kendim konuyu oluşturduğumdan beri düzenli kullanıyorum. Ekolayzır ayarı olarak Valorant'ta Valorant By Faze presetini kullanıyorum. Bir sorunum yok.

Ayarlarım böyle. Mixer'da kanalın değilde kulaklığın kendi sesinin fullde olduğundan emin olun;

Ben de shortcuts kısmında sendeki gibi seçenekler yok.
Spatial aidu bende de açık ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…