SteelSeries GG Türkçe yama

Çeviriye yardım etmek isteyenler ve iletişime geçmek isteyenler için Discord: saurane#7727
@delidolu1adam

@sauranex yeni sürüm ne zaman geliyor?

Projeyi durdurdum çünkü çok fazla çevirilecek veya düzeltilecek kelime var. Çok yoğun çalıştığım için vakit ayıramıyorum ve çok fazla zaman istiyor.
Devam etmeyi düşünüyor musunuz?

Devam etmeyi düşünüyor musunuz?
Şu sıralar pek düşünmüyorum, konudaki bağlantının dosyasını güncelledim en son sürüme oradan ulaşabilirsiniz. %26 oranında onaylanmış çeviri dosyası.

Çeviri, GG Engine 23.1.0 sürümüne güncellendi.
İndirme: ggengineTR.rar

GG Engine 24.0.0 sürümüne güncellendi. Çeviri %30 onaylandı.

Çeviri %51 onaylandı ve çeviri kalitesi yüksek oranda yükseldi.

Çeviri %65 onaylandı.

Son düzenleme:
Ben sıfırdan güncel bir dil dosyası üzerinde çevirile başladım, dilerseniz orada çevirilere hem katkı sağlayabilir hem de oy kullanabilirsiniz. Böylece daha sağlıklı ve anlaşılır bir çeviri tamamlamış oluruz. Sonrasında bu çeviriyi resmileştirme yollarına da başvurabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
GG Engine çevirisini 1 yıl önce Crowdin üzerinde kendim oluşturdum aşağıdaki bağlantı üzerinden destek olabilirsiniz. Sıfırdan çeviri yapmak çok uzun zaman alacaktır. Şu anki çeviriyi %66 oranında onayladım.

SteelSeries GG 26.0.0 sürümü ile uyumlu hale getirildi. Çeviri %72 oranında onaylanmıştır.
İndirme adresi: ggengineTR.rar

SteelSeries GG 26.1.0 sürümü ile uyumlu hale getirildi. Çeviri %76 oranında onaylanmıştır.
İndirme adresi: ggengineTR.rar

Son düzenleme:
GG 28.1 ile çalışıyor ellerinize sağlık.

Merhaba güncel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…