sauranex
Hectopat
- Makaleler
- 1
Çeviriye yardım etmek isteyenler ve iletişime geçmek isteyenler için Discord: saurane#7727
@delidolu1adam
@delidolu1adam
Devam etmeyi düşünüyor musunuz?Projeyi durdurdum çünkü çok fazla çevirilecek veya düzeltilecek kelime var. Çok yoğun çalıştığım için vakit ayıramıyorum ve çok fazla zaman istiyor.
Şu sıralar pek düşünmüyorum, konudaki bağlantının dosyasını güncelledim en son sürüme oradan ulaşabilirsiniz. %26 oranında onaylanmış çeviri dosyası.Devam etmeyi düşünüyor musunuz?
GG Engine çevirisini 1 yıl önce Crowdin üzerinde kendim oluşturdum aşağıdaki bağlantı üzerinden destek olabilirsiniz. Sıfırdan çeviri yapmak çok uzun zaman alacaktır. Şu anki çeviriyi %66 oranında onayladım.Ben sıfırdan güncel bir dil dosyası üzerinde çevirile başladım, dilerseniz orada çevirilere hem katkı sağlayabilir hem de oy kullanabilirsiniz. Böylece daha sağlıklı ve anlaşılır bir çeviri tamamlamış oluruz. Sonrasında bu çeviriyi resmileştirme yollarına da başvurabiliriz.
![]()
SteelSeries GG - Turkish / Türkçe — Translation Project on Crowdin
Help us translate SteelSeries GG - Turkish / Türkçe and bring it to the world!crowdin.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.