C celalsengorkedi Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #1 SteelSeries GG'yi indirdim fakat kayıt olamıyorum, hata veriyor. Bununla ilgili çözüm de bulamadım. Bilen var mıdır? Kaydolurken şu hatayı veriyor: Our service is having trouble responding. Try again.
SteelSeries GG'yi indirdim fakat kayıt olamıyorum, hata veriyor. Bununla ilgili çözüm de bulamadım. Bilen var mıdır? Kaydolurken şu hatayı veriyor: Our service is having trouble responding. Try again.
ilkereyiz Kilopat Katılım 18 Eylül 2016 Mesajlar 34 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 12 Aralık 2021 #2 Bilgisayarı restartlayıp deneyebilirsin. Uygulamayı tekrar silip yükleyebilirsin. Sürücülerin güncel olduğundan emin olmalısın. Windows güncellemelerinin tam olduğundan emin olmalısın. Yönetici olarak açmayı deneyebilirsin . Artı 0 Eksi
Bilgisayarı restartlayıp deneyebilirsin. Uygulamayı tekrar silip yükleyebilirsin. Sürücülerin güncel olduğundan emin olmalısın. Windows güncellemelerinin tam olduğundan emin olmalısın. Yönetici olarak açmayı deneyebilirsin .