Oyun SteelSeries glow up bundle 2.949,00 TL'ye alınır mı?

Oyun için kendime ekipman ararken böyle bir set gördüm. Gayet güzel gibi, sizce alınır mı?
Eh işte hocam. Arctis 1 eskidi ve kötü. Klavye membran fakat iş görür. Mousepad aşırı kaliteli. Mouse ise elinize uygunsa tercih edilebilir o kadar da kötü değil.
Elinde kulaklık/mouse varsa klavye + mouse/kulaklık önerisi yapabiliriz. Kulaklık çok kötü çünkü.
 
Eh işte hocam. Arctis 1 eskidi ve kötü. Klavye membran fakat iş görür. Mouse pad aşırı kaliteli. Mouse ise elinize uygunsa tercih edilebilir o kadar da kötü değil.
Elinde kulaklık/mouse varsa klavye + mouse/kulaklık önerisi yapabiliriz. Kulaklık çok kötü çünkü.

Kulaklık olarak ne önerirsiniz hocam
 
Zengin değilsen SteelSeries'e bulaşma. Ucuz ürünler tamamen yayıncılardan görüp heveslenenlerden para koparmak için yapılan ve neredeyse her anlamda fiyatının karşılığını vermeyen ürünler.

Neye göre böyle dediniz hocam? Rival 710 kullanıyorum hala sapasağlam. Ek olarak Apex klavye kullanan arkadaşlarım var yıllardır hiçbir sorun çıkmadı. Bu dediğiniz Arctis 5 ve altı kulaklıklar için geçerli o konuda haklısınız. Belki de yeni fareleri kötüdür bilemiyorum ki Rival 710 gibi Mouse'lar piyasada kalmadı, kalitesi de kalmadı.
 
Zengin değilsen Steelseries'e bulaşma. Ucuz ürünler tamamen yayıncılardan görüp heveslenenlerden para koparmak için yapılan ve neredeyse her anlamda fiyatının karşılığını vermeyen ürünler.
Neye dayanarak böyle bir söylemde bulunuyorsunuz? Prime Wireless ve Arctis 7 kullanıyorum, sonuna kadar paralarını hakediyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı