Bunu almayı düşünüyorum kullanan eden varsa önerir mi?
Hocam bende vardı ürün gayet güzel, yüzeyi pürüzsüz ve mouse üstünde iyi kayıyor. Fakat kenarları dikişli değil, bende bir köşe biraz havaya kalkmıştı ve boyutu bence küçük. QCK Heavy yerine şu ürüne de bakabilirsiniz: Klasse Longteng
Teşekkürler hocam,bakacağım.Hocam bende vardı ürün gayet güzel, yüzeyi pürüzsüz ve mouse üstünde iyi kayıyor. Fakat kenarları dikişli değil, bende bir köşe biraz havaya kalkmıştı ve boyutu bence küçük. QCK Heavy yerine şu ürüne de bakabilirsiniz: Klasse Longteng
Bu ürünü yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, ölçüleri: 48x40x4 şeklinde. Gerçekten boyutu güzel, bu ürüne geçtikten sonra mouse daha iyi kaymaya başladı ve daha düzgün vuruşlar attığımı fark ettim. Zaten bu mouse pad hybrid (hem control hem speed) bir mouse pad olduğu için gerçekten kalitesini fark ettiriyor. Benim için tek sıkıntısı QCK Heavy'nin pürüzsüz yüzeyinden Klasse Longteng'in biraz pürüzlü yüzeyine alışmak oldu. Aşırı derecede pürüz yok fakat dediğim gibi pürüzsüz yüzeyden pürüzlüye geçince bir anda alışamadım başta fakat şu an gayet iyi. Başka bir sıkıntısı mouse pad benim masaya aşırı sağlam tutunmuyor. Sorun belki benim masamdan kaynaklıdır çünkü internette incelemelerine baktığımda kimsede bu sorun yoktu. Bu mouse padi değerlendirmenizi öneririm hocam, pişman etmez.
Şu an indirimde bu arada hocam, bu fiyata alırsanız gerçekten çok iyi bence. Prime ile sipariş verirseniz ve İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Ankara bölgelerinde oturuyorsanız aynı gün teslimat gerçekleşiyor hocam. Bilginiz olsun diye belirtiyim dedim, iyi forumlar.Teşekkürler hocam,bakacağım.
Hocam aldım geldi memnunum şuanlık yinede teşekkürler.Şu an indirimde bu arada hocam, bu fiyata alırsanız gerçekten çok iyi bence. Prime ile sipariş verirseniz ve İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Ankara bölgelerinde oturuyorsanız aynı gün teslimat gerçekleşiyor hocam. Bilginiz olsun diye belirtiyim dedim, iyi forumlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.