SteelSeries kablosuz oyuncu kulaklığı tavsiyesi

cyptek

Kilopat
Katılım
16 Ağustos 2016
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar uzun süredir kullandığım. SteelSeries Arctis 5 2019 kulaklığımı kablosuz bir modelle güncellemek istiyorum. Bütün ekipmanım SteelSeries olduğu için vs Arctis 5'in konforundan çok memnun kaldığım için yine aynı marka üzerinden seçim yapacağım. Araştırıp arada kaldığım modeller. Kulaklığımı %50 oyun %müzik amaçlı kullanıyorum. Ses yüksekliğinin de doyurucu olması önemli. Arctis 5'te Max seste istediğim ses yüksekliğini de maalesef yakalıyamıyorum.
  • SteelSeries Arctis 7+ Plus.
  • SteelSeries Arctis 9
  • SteelSeries Arctis Nova 7
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Razer bakın hocam kronik sorunlar var bu kulaklıklarda.

Merhaba, kronik sorunları paylaşabilir misin? Technopat incelemerinde hiç bahsedilmediği için soruyorum.
 
Dip ses sorununu bende hiç duymamıştım. Sadece yeni nova serisinin konforu eski arctis serisine göre daha kötü olduğunu okudum. İnceleme videolarındada öyle söylüyorlar ama nova serisinin de sürücüleri daha başarılıymış o yüzden kararsız kalmıştım
 
Hocam merhaba bende aynı şekilde fiyat baremi 2000-4500 TL arası rahat ergonomik kaliteli aldıktan sonra dönüp arkama acaba şunu mu alsaydım ya da pişman olmayacağım bir kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi olan var mı? Birkaç kişi F/P olarak Razer Barracuda X 2021-2022 önerdi.
 
Son düzenleme:
Merhaba, kronik sorunları paylaşabilir misin? Technopat incelemerinde hiç bahsedilmediği için soruyorum.
arctis 9 kullanıyorum , kablosuz kullanabilmen için verilen yuvarlak bir aygıt var kulaklığı ona bağlıyorsun ve bağlantısı her zaman kopuyor oturduğun yerde , dip ses sorunu bende yok ama çok araştırdım kulaklığın kendi kendine kapanması bu kulaklıklarda kronik. iade ettim amazondan yenisi gelicek bu hafta bakalım aynısını yaşayacak mıyım güncellerim burayı ama Steel series kulaklık almam bundan sonra.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı