SteelSeries kulaklı önerisi

Omerk_k

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ5-11400H
16GB RAM
500 GB SSD + 1TB HDD
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba ablam Amerika'dan SteelSeries kulaklık getirecek. 200 dolar bütçem var hangi model SteelSeries kulaklığı almalıyım? Sizce 200 doları direkt kulaklığa mı harcamalıyım yoksa 100 dolar 100 dolar bölüp hem kulaklık hem mikrofon mu almalıyım? Önerileri bekliyorum.

Merhaba ablam Amerika'dan SteelSeries kulaklık getirecek. 200 dolar bütçem var hangi model SteelSeries kulaklığı almalıyım? Sizce 200 doları direkt kulaklığa mı harcamalıyım yoksa 100 dolar 100 dolar bölüp hem kulaklık hem mikrofon mu almalıyım? Önerileri bekliyorum.

Nova Pro, mik ünlü yayıncı olmadıgın surece boş iş.

Nova Pro, mik ünlü yayıncı olmadıgın surece boş iş.

Nova Pro 250 300 dolar arası alabileceğim ürünler şunlar sanırım

Arctics Nova 7P Wireless
Arctics Nova 7X Wireless
Arctics Nova 7X+ Wireless
Arctics Nova 7 Wireless
SteelSeries Arctis 7+

Bunlardan hangisini önerirsiniz?

Nova Pro'nun 185 dolara şu modeli var kablolu sanırım yıllardır kablolu kulaklıktan işkence çektim ama farkı ne merak ettim belki bu işkenceye katlanmamı sağlar.

@AllyFeedon

Son düzenleme:

Arctics Nova 7P Wireless
Arctics Nova 7X Wireless
Arctics Nova 7 Wireless
SteelSeries Arctis 7+

Nova Pro'nun 185 dolara şu modeli var kablolu sanırım yıllardır kablolu kulaklıktan işkence çektim ama farkı ne merak ettim belki bu işkenceye katlanmamı sağlar.

@AllyFeedon
Nova 7P , X falan zaten aynı kulaklıklar sadece Xbox, PS5 uyumluluk farklı var , X ile X+ arasındaki farkı bilmiyorum X+ diye bir kulaklık var mı ondan bile şüpheliyim. SteelSeries kulaklık camiasında "eh" bir marka Nova 7 odyofil değilseniz üzmez fakat nova pro çok daha iyi , Gamedac ile geliyor, değiştirebilir bataryası var.

Nova 7P, X falan zaten aynı kulaklıklar sadece Xbox, PS5 uyumluluk farklı var, X ile X+ arasındaki farkı bilmiyorum X+ diye bir kulaklık var mı ondan bile şüpheliyim. SteelSeries kulaklık camiasında "eh" bir marka Nova 7 odyofil değilseniz üzmez fakat Nova Pro çok daha iyi, Gamedac ile geliyor, değiştirebilir bataryası var.

7+ diğer 7Pden falan Bluetooth anlamında da farklı. Nova Pro alırsam kablosundan dolayı pişmanlık yaşar mıyım?
Rtings sitesinde Nova Pro çok olumsuz inceleme almış

SteelSeries dışında hangi kulaklıkları önerirsin?

7+ diğer 7Pden falan Bluetooth anlamında da farklı. Nova Pro alırsam kablosundan dolayı pişmanlık yaşar mıyım?
Rtings sitesinde Nova Pro çok olumsuz inceleme almış

SteelSeries dışında hangi kulaklıkları önerirsin?

Open back olarak PC38X veya HD560S closed back olarak DT 770 PRO, Nova pro kabloluda batarya yok kablosuz versiyonunda var çünkü kablosuz olduğu için. Bende pc38x var 139 dolara alınabilicek en iyi oyuncu kulaklığı. Kablolu ve kablosuz kulaklıklarım var kabloludan ben açıkçası rahatsız olmuyorum.

Open back olarak PC38X veya HD560S closed back olarak DT 770 Pro, Nova Pro kabloluda batarya yok kablosuz versiyonunda var çünkü kablosuz olduğu için. Bende PC38X var 139 dolara alınabilecek en iyi oyuncu kulaklığı. Kablolu ve kablosuz kulaklıklarım var kabloludan ben açıkçası rahatsız olmuyorum.

Kankim open back closed back nedir bilmiyorum 😂

Arctics Nova 7P Wireless
Arctics Nova 7X Wireless
Arctics Nova 7 Wireless
SteelSeries Arctis 7+

@AllyFeedon
Bana sorarsanız, fosilleşmiş Cloud 2'yi dip sesle kullanırım, Steel Series Nova Pro almam. Pek sevdiğim bir marka değil yapı kalitesi olarak leş.

Ama illa alacağım diyorsanız, ben 7+'tan yanayım. Nova 7 Wireless modeli de olabilir. Diğer modeller sizin için biraz gereksiz kaçabilir sadece PC'de kullanacaksanız.

Bana sorarsanız, fosilleşmiş Cloud 2'yi dip sesle kullanırım, SteelSeries Nova Pro almam. Pek sevdiğim bir marka değil yapı kalitesi olarak leş.

Ama illa alacağım diyorsanız, ben 7+'tan yanayım. Nova 7 Wireless modeli de olabilir. Diğer modeller sizin için biraz gereksiz kaçabilir sadece PC'de kullanacaksanız.

Hocam sizin sevip sevmemenizle belirlenmiyor bu işler, Nova Pro Nova7'den çok daha iyi ve daha gelişmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizin sevip sevmemenizle belirlenmiyor bu işler, Nova Pro Nova7'den çok daha iyi ve daha gelişmiş.
Bana göre hepsi aynı, çünkü yapı kalitesi yok. Arctis serisi de aynı, Nova serisi de. Üye beni etiketlemiş fikrimi sormuş. Bana göre de senin bana fikir beyan etmen bir şeyi değiştirmeyecek. İyi Sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı