SteelSeries kulaklı önerisi

Bana sorarsanız, fosilleşmiş Cloud 2'yi dip sesle kullanırım, SteelSeries Nova Pro almam. Pek sevdiğim bir marka değil yapı kalitesi olarak leş.

Ama illa alacağım diyorsanız, ben 7+'tan yanayım. Nova 7 Wireless modeli de olabilir. Diğer modeller sizin için biraz gereksiz kaçabilir sadece PC'de kullanacaksanız.

7+ özellik olarak diğerlerinden daha aşağıda kalıyor yani 7P ve Nova 7 Wireless modelinden. Kullanım süresi 7P ve 7 de 38 saat iken 7+ da 30 saat ve 7+ da Bluetooth yok diğer ikisinde var. Sizce de 7P veya 7 daha mantıklı değil mi? Bu ikisi arasında hangisi seçilmeli?

Hocam sizin sevip sevmemenizle belirlenmiyor bu işler, Nova Pro Nova7'den çok daha iyi ve daha gelişmiş.

Nova Pro Wireless olmadığı için listemden çıkarmak zorundayım eğer ciddi bir fark görürsem alana dek kablolu modelini alırım

Bu arada şurada ki açtığım konuya bir bakabilecek misiniz? Bir soru sordum da.

Son düzenleme:
7+ özellik olarak diğerlerinden daha aşağıda kalıyor yani 7P ve Nova 7 Wireless modelinden. Kullanım süresi 7P ve 7 de 38 saat iken 7+ da 30 saat ve 7+ da Bluetooth yok diğer ikisinde var. Sizce de 7P veya 7 daha mantıklı değil mi? Bu ikisi arasında hangisi seçilmeli?
O faktörleri de göz önüne almanız lazım evet ama 7+'da BT özelliği var diye hatırlıyordum, yokmuş sanırsam. Benim ikisin karşılaştırma sebebim kalite faktörüydü. Yeni Nova modelleri, eski Pro serisi gibi çabuk parçalanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

-

Satın alacaksanız düz 7 Nova modelini alabilirsiniz. Görünüm istiyorsanız tabi konsol sürümlerini de alabilirsiniz ama kullanıma bağlı gerek kalmayabilir.

O faktörleri de göz önüne almanız lazım evet ama 7+'da BT özelliği var diye hatırlıyordum, yokmuş sanırsam. Benim ikisin karşılaştırma sebebim kalite faktörüydü. Yeni Nova modelleri, eski Pro serisi gibi çabuk parçalanıyor.

-

Satın alacaksanız düz 7 Nova modelini alabilirsiniz. Görünüm istiyorsanız tabii konsol sürümlerini de alabilirsiniz ama kullanıma bağlı gerek kalmayabilir.

Peki sizlerin önereceği Wireless kulaklıklar hangileri olurdu? HyperX Razer SteelSeries Logitech tarzı markalardan falan?

Ayrı olarak bu parçalanan kulaklıklar öyle 1 2 yıl içinde mi yoksa uzun yıllar sonrasında mı parçalanıyor saçma bir soru oldu biraz 😂

Peki sizlerin önereceği Wireless kulaklıklar hangileri olurdu? HyperX Razer SteelSeries Logitech tarzı markalardan falan?

Ayrı olarak bu parçalanan kulaklıklar öyle 1 2 yıl içinde mi yoksa uzun yıllar sonrasında mı parçalanıyor saçma bir soru oldu biraz 😂
Ben HS80 kullanıyorum, tavsiye ederim bütçeniz varsa. Onun dışında V2 Pro bakabilirsiniz, yeni modeli tabi. İtiraf edeyim, gerçekten gözüme takılan bir model yok. HS80 çok tatmin ettiği için son zamanlarda yeni kulaklıklara bakma hevesim pek gelmiyor..

Kırılma durumu ise çok garip gerçekten. Kuş gibi bile davransanız gerçekten kırılabiliyor. Özellikle Pro Wireless modeli acayip dandiktir normal Steel Series kasasına göre. Yani benim burada 7+'ı önerme sebebim, biraz sağlam gelmesi doğrusu. 9X modeli de kroniktir eski olmasına rağmen. Ay yerinden, yani çemberden kasa ayrılıyor ve kırıyor. Onu tamir etmekte çok beceri isteyen bir iş ve firmayı kötülemek gibi olmasın da, diğer bileşenlerinden de memnun kalanı görmedim. Yeni ve eski fareleri de aynı.

Ben HS80 kullanıyorum, tavsiye ederim bütçeniz varsa. Onun dışında V2 Pro bakabilirsiniz, yeni modeli tabii. İtiraf edeyim, gerçekten gözüme takılan bir model yok. HS80 çok tatmin ettiği için son zamanlarda yeni kulaklıklara bakma hevesim pek gelmiyor.

Kırılma durumu ise çok garip gerçekten. Kuş gibi bile davransanız gerçekten kırılabiliyor. Özellikle Pro Wireless modeli acayip dandiktir normal SteelSeries kasasına göre. Yani benim burada 7+'ı önerme sebebim, biraz sağlam gelmesi doğrusu. 9X modeli de kroniktir eski olmasına rağmen. Ay yerinden, yani çemberden kasa ayrılıyor ve kırıyor. Onu tamir etmekte çok beceri isteyen bir iş ve firmayı kötülemek gibi olmasın da, diğer bileşenlerinden de memnun kalanı görmedim. Yeni ve eski fareleri de aynı.

V2 Pro dediğiniz Razer BlackShark mıdır?

V2 Pro dediğiniz Razer BlackShark mıdır?
Ta kendisi. Gayet güzel bir model. GTX 1050 nasıl milli kartımız olduysa o kulaklıkta milli kulaklığımız oldu resmen iyi satış elde etti. Tabi bizim baktığımız kablosuz modeli. İyi şarj süresi istiyorsanız yenilenmiş modele bakın.

G733 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Rahatlık için tercih edebilirsiniz ama ses seviyesi az gelebilir. Kişiden kişiye değişir tabii.

Logitech A30?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı