SteelSeries kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan EfeKT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 2.379
Arctis Nova 4'ün fiyatı artmış minimum 5000TL'ye bulabildim. Sanırım başka bir kulaklık alacağım. Kablolu veya kablosuz.

Bozulana kadar Arctis 3 ile devam.😅

Arctis Nova 3 nasıldır? Arctis 3'ten iyi midir? Kablosuzdan vazgeçtim şu an için.

Amazon'dan buldum yarın elinizde olur diyor. Bir anda karar verip almayı düşünüyorum.

İkisini de kullandım aktif olarak Nova 3'teyin arada çok fark var fakat bütçeni söylersen daha iyi bir model bulabilirim.

İkisini de kullandım aktif olarak Nova 3'teyin arada çok fark var fakat bütçeni söylersen daha iyi bir model bulabilirim.

Siparişi verim bile. İptal ile uğraşabilecek vaktim yok maalesef. İlginiz için teşekkür ederim.

Hangisini sipariş verdin ve memnun musun?

Nova 3 sipariş verdim ve gayet memnunum.
Sesi de mikrofonu da güzel bence. Engine içindeki sonar uygulamasıyla da ayarlar yapılabiliyor. 3D sesi kullanmadım değişik geldi ama ekolayzırlardan değişik ayarlar yapılabiliyor. Ses seviyesi yeterli bence.

Rahat bir kulaklık ilk başta biraz sıkıyor gibi geldi ama sonra sıkıntı kalktı ortadan.
Kullanırken göremediğin RGB'leri var acayip bir şey.😅
Mikrofon susturma ışığı işe yarıyor ama ona laf yok.

Aldığıma memnunum şahsen tek eksisi kablosuz olmaması. Onun dışında benim için gayet yeterli bir kulaklık.

Bu markanın kulaklıklarından uzak durun. Bir sorun yaşadığınızda hiç bir şekilde destek alamazsınız. Sitesinden aksesuar yada bir parça almaya çalıştığınızda türkiyeye gönderim yapmıyorlar.

Bu markanın kulaklıklarından uzak durun. Bir sorun yaşadığınızda hiçbir şekilde destek alamazsınız. Sitesinden aksesuar ya da bir parça almaya çalıştığınızda Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar.

Bana 2 kere sorgusuz ürün değişimi yaptılar kullanıcı hatası olmasına rağmen. 1 tanesinde model yükselttiler.

Bu ay önce alınmış bir kulaklık. Mükemmel bir marka ise nasıl durduğu yerde bu hale gelebilir? İç mekanda kullanıldı. Pislenmeyle alakası yok zaten beyaz kısımlarından ne kadar yeni olduğunu anlayabilirsiniz. Bu kendilerine söylediğimde ne yan aksesuarları gönderebiliyorlar nede farklı bir destek sunuyorlar. Sitemizden satın alın dediler fakat ordan aldığımız herhangi birşey türkiyeye gönderilmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_512.jpg
    IMG_512.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu ay önce alınmış bir kulaklık. Mükemmel bir marka ise nasıl durduğu yerde bu hale gelebilir? İç mekanda kullanıldı. Pislenmeyle alakası yok zaten beyaz kısımlarından ne kadar yeni olduğunu anlayabilirsiniz. Bu kendilerine söylediğimde ne yan aksesuarları gönderebiliyorlar ne de farklı bir destek sunuyorlar. Sitemizden satın alın dediler fakat oradan aldığımız herhangi bir şey Türkiye'ye gönderilmiyor.

Despec PC'nin desteğine yazacaksın, kendi desteği hiçbir şey yapmıyor. Ben 1 kere kablo kaybettim 2 tane kablo gönderdiler, mikrofonunu bozdum, ellerinde aynı model olmadığından bir üstünü gönderdiler. İçerisindeki Firmware'yi bozdum tekrar değişim yaptılar.
Bir deneyim bakalım ne diyecekler. Mükemmel bir marka demedim ama genelde güzel ürünleri oluyor.

Despec PC'nin desteğine yazacaksın, kendi desteği hiçbir şey yapmıyor. Ben 1 kere kablo kaybettim 2 tane kablo gönderdiler, mikrofonunu bozdum, ellerinde aynı model olmadığından bir üstünü gönderdiler. İçerisindeki Firmware'yi bozdum tekrar değişim yaptılar.
Bir deneyim bakalım ne diyecekler. Mükemmel bir marka demedim ama genelde güzel ürünleri oluyor.
Dediğiniz gibi aynı maili despec'e gönderdim umarım olumlu bir cevap alabilirim. Teşekkürler cevap için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı