Kesinlikle katılıyorum, oyundaki performansa mouse kadar etkisi olmuyor. Rahatlık ve tuş hissiyatı bakımından ise gerçekten çok fark ediyor. Uzun zamandır membran klavye kullanmamıştım, membran klavyeye geçince parmaklarım ağrıdı, yazması çok zordu. Bu klavyede yazması çok daha rahat oluyor. Diğer bir artısı ise, membran klavyelerde zamanla tuş basış hissiyatında değişme olurken, bunda olmuyor. Daha uzun ömürlü.

Türkçe tuş dizilimi takıntım yok. Galiba tecrübeye güvenip m750 TKL alacağım. Ancak monitör kısmında hala kararsızım. 144hz'e o kadar para vermeye gerek var mı?
Az önce gördüm. Sanırım 27"lik 144hz'lik bir monitör kullanıyorsunuz. Bu monitöre geçince fazla bir fark oldu mu?

Son düzenleme:
Şu monitörü önermeyin artık, çok eskidi. Güzel monitör ama yeniler daha iyi:
AOC G2460PF 24" 144 Hz 1ms (Analog+DVI+HDMI+Display) Fiyatı
Viewsonic XG2402 24" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) FreeSync FHD Fiyatı

Ancak monitör kısmında hala kararsızım. 144hz'e o kadar para vermeye gerek var mı?
Kesinlikle değer. 144hz ile 60hz arasında çok fazla fark var.

Teşekkürler. Artık alacaklarıma karar verdim. Monitör olarak AOC G2460PF,Mouse olarak rival 310,Klavye olarak apex m750 ve kulaklık olarak arctis 5...
Teşekkürler. Artık alacaklarıma karar verdim. Monitör olarak AOC G2460PF,Mouse olarak rival 310,Klavye olarak apex m750 ve kulaklık olarak arctis 5

Güzel seçim yapmışsınız şimdiden hayırlı olsun. İsterseniz aynı fiyata Corsair'in mekanik klavyeleri var onlara da bakabilirsiniz.
Sanırım k70 Lux ve strafe RGB'den bahsediyorsunuz. Strafe RGB kullanan çok ama hakkında pek bilgi sahibi değilim bu yüzden m750'de kalabilirim. Eğer bir tecrübeniz varsa alabilirim

Razer'in program sorunu var oyun oynarken arkada programı açık tutman gerekir bence SteelSeries al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…